Epttavm Kullanılmış Ve Arızalı Ürünle Mağduriyet!

Fatih
25 Ekim 2024 22:10

Epttavm üzerinden Emperor Teknoloji adlı şirketten JBL Endurance Bluetooth kulaklık (teşhir ürünü) siparişi verdim. Ürün geldiğinde kontrol etmek için şarja taktım, şarjda devamlı kopmalar oluyordu. Bluetooth bağlantısı da devamlı kopuyordu. Şarjda saatlerce kalmasına rağmen %60'ı geçmiyordu ve 10 dakika içinde tamamen boşalıyordu. Ürünü iade ettim ama hijyen ürünü diyerek iadem kabul edilmedi. Tarafıma tekrar gönderildi (halbuki ürün zaten bana kullanılmış olarak gelmişti). Ayıplı ürün olduğunu belirtmeme rağmen hiçbir şekilde siteden destek alamadım. Ben Eptt'ye güvenerek ürünü aldım ama maalesef satıcı tarafından mağdur edildim. Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum.

06 Kasım 2024 08:06

01.10.2024 tarihinde eptt AVM üzerinden sipariş ettim bluetooth kulaklık arızalı çıktı ayıplı ürünün hatalarını bildirerek iade talebi oluşturdum e-Epttavm'nin sözde kontrolleri neticesinde bugün de sorun olmadığını belirtip ve de hijyen ürünü sayıldığı için tarafıma tekrar gönderimi sağlanmıştır ürünün kusurlu olduğunu ispat eden bir video çekerek tekrar şikayette bulunmama rağmen sonuç alamadım akabinde Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak için gittiğinde ürünün faturası gönderilmediği için şikayetçi olamıyorum defalarca kez mail ve telefon aracılığıyla faturayı talep etmeme rağmen tarafıma geri dönüş sağlanmamıştır eptt'nin beni mağdur ettiğini ve hiçbir şekilde geri dönüş yapmadan müşterilerin taleplerini dikkate almadığını buradan vatandaşlara belirtmek istiyorum

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm Ve Techcity Bilişim Teknolojileri Ne Kadar Güvenilir!

İlhan
18 Nisan 2024 16:33
Saeed sonuçtan hiç memnun değil

Saeed
22 Mayıs 2024 18:08
Epttavm Ve Satıcısı Emperor Firması

Serhat
14 Ekim 2023 19:46
Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Seyfettin
27 Aralık 2024 12:44