Cemre sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo PTT Kavacık Şubesinin Kötü Muamelesi

03 Mayıs 2024 15:19

Dolap uygulaması üzerinden küçük boy kargo poşetine koyma seçeneği ile satmış olduğum pantolonun ödemesi tarafıma düştüğünde 35 TL eksik geldiğini fark ettim. Sonrasında bildirimlerde kargo firmasının ürünü küçük değil de orta boy poşete koyduğu bu yüzden 35 TL ekstra ücret aldığı yazıyordu. Fakat benim böyle bir şeyden ne haberim var ne de böyle bir şeye onay verdim. Bana sorulsa ürünü kargoya vermekten vazgeçerdim. Ekstra 35 TL kesilmesi yerine. 121 TL kazanacağım satıştan 86 TL kazanmış bulundum. Dolap uygulamasına yazınca gidin sorununuzu kargo firmasıyla çözün dendi. PTT Kargo firmasının Kavacık şubesini aradığımda çok çok kötü bir üslupla yaşlıca bir beyefendi benimle konuştu. Konuştu da diyemem, bağırdı çağırdı telefonu yüzüme kapattı desem daha doğru olur. Benim iznim ve haberim olmadan bana böyle bir kesinti yaşatılması ve telafisi için arayıp derdimi anlatmaya çalıştığımda bağırıp çağrılması çok kötü bir muamele. Hem dolap uygulaması hem de PTT Kavacık firması beni mağdur etti.

16 Mayıs 2025 16:37
PTT Kargo'da Haksız Ek Ücret Ve Yanlış Ölçüm Sorunu

07 Ağustos 2023 23:08
Elif sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 06:41
Kayıp Kargo Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Kayıp Kargo Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Nezahat sonuçtan hiç memnun değil

Nezahat
26 Nisan 2024 10:55
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 17:23

PTT Kargo Kategorileri