Esin sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 10:46

Almanya'dan kargom geldi. Arkadaşım gönderdi. Küçük çocuklar için bağış amaçlı kıyafet gönderdi. Kargom hem gümrükte hem İstanbul'da muayeneden geçti. Erzurum'da posta dağıtım merkezine geldi. Ben Erzincan'da yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, hiçbir konuda yardımcı olamadılar. Defalarca şikayette bulundum, şu an 5 hafta oldu. Kargom hala Erzurum'dan Erzincan'a gelemedi. Muayene edilmesi gerekiyor denildi. Hayır, benim anlamadığım, içinde bağış için kıyafetler var, küçük çocuk kıyafetleri. 2 defa üst kurumlarca muayeneden geçti. Daha bunun içinde ne arıyorlar da tekrardan muayeneden geçilecek diyorlar, beyanname istiyorlarmış. Gümrük beyannamesi. Bu beyannamenin yapılması için benim gümrük avukatına gidip en az 5-6 bin lira verip gümrük beyannamesi çıkartmam gerekiyormuş. Bu ne saçmalık, insanların maddi durumu zaten belli. Erzurum'dan Erzincan'a kargo göndermek bu kadar zor olmamalı. PTT bizi 5-6 haftadır mağdur ediyor. Bu kargom 30 kg'yi geçmiyor, 30 kg sınırı var. Beyanname için benim kargom ise 19 kg. Mağdur durumdayız.

Gümrük İşlemleri Ve İletişim Sorunlarıyla Boğuşan Kargo Mağduriyeti

23 Ocak 2025 18:06

PTT Kargo Gümrükte Bekleyen Kargom İçin Acil Çözüm İstiyorum

21 Şubat 2025 14:46

16 Haziran 2025 17:39
PTT Kargo İlgisizliği Ve Paketimin Geri Gönderilmesi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo: İletişim Sorunları Ve Geciken Teslimatlar!

27 Mart 2025 19:05

Ödenmiş Kargom Gümrükte Tutuldu Mağdur Ediliyorum