Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Sebzelik Kısmı Bozup Çürütüyor

19 Temmuz 2024 03:22

Profilo BD3076IFAN model buzdolabı aldık, 1.5 yıl önce. İlk 1 yıl sorun yoktu ancak son 5 ayda sebzelik bölümü su biriktiriyor, göl gibi oluyor. Meyve sebze ne varsa çürüyor. Servisi kaç defa aradım, geldiler, ayarına baktılar, gittiler. Sonra yine geldiler, gittiler. Sonra termostat değişecek dediler, 1 hafta sonra değiştirdiler. Ancak aynı sorun daha beter devam etti ve değişen bir şey olmadı. Yine aradım, geldiler, içine üstüne alet koydular, 4 gün sonra onu da aldılar, biz size döneriz dediler ama ses seda yok. Bir de servis elemanına ben nasıl böyle kullanacağım, sulanma yapıp bozuluyor dedim, yapacak bir şey yok, kullanacaksınız dedi. Yahu ben evimin tüm eşyasını hatta annemin de beyaz eşyalarını Profilo'dan alıp babamın malıymış gibi övdüm ama pişman oldum. Acil çözüm istiyorum.

19 Temmuz 2024 09:19 (Şikayetten 5 saat sonra)

22 Temmuz 2024 16:58

Tarafıma ulaşıp laf cambazlığından başka bir şey yapmadılar. Ben diyorum ki pazardan aldığım taze meyveler 1 hafta içinde çürüyor temsilcinin bana verdiği cevap aldığını, sebze meyvelerden kaynaklı olabilir böyle saçma cevap olabilir mi bir daha Profilo mu tövbeee asla mağduriyeti gidermiyorlar

Şengül
Şengül

Aynı durum benim içinde geçerli hatta öncesinde Bosch marka buzdolabım vardı, onda da aynı problem bulunmaktaydı. Servis geldiğinde saçma sapan önerilerde bulunuyordu ve çözüm üretmiyorlardı. Bir daha bsh grubu ürün almayacağım diye söz vermeme rağmen bir gaflet bayinin lafına inanıp Profilo buzdolabı aldım. Aynı durum bunda da var. Bir türlü çözüm üretmiyorlar. Hatta servisin bir tanesi ürünlerden kaynaklı dedi, bende eski model bir Ariston buzdolabı daha var, madem ürünlerden kaynaklı aynı ürün Profilo'da çürüyüp, Ariston'da neden uzun süre kalıyor deyince de tık yok. Benimde şikayetim çözülmedi sadece laf ebeliği. Çözüm yok. Bende artık çevremdeki herkese bsh grubu ürünleri önermemeye başladım.

Ahmet
03 Haziran 2024 11:38
Esma sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 13:35

Sürekli Buzlanan Buzdolabı İçin Çözüm Bekliyorum