Hatice sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 20:55

1 yıl önce almış olduğumuz Profilo marka FRMA325S/10 modeline ait fırınımızda ısınma problemi oluştu. Servisle iletişime geçtik, gelen yetkililer fan fonksiyonunun çalışmadığını söyledi ve fırınımızın arkasındaki fan pervanesini değiştirmek üzere götürdüler. Ancak fırın geri geldiğinde, fırını her çalıştırmamda şiddetli şekilde çatır çatır sesler geliyor. Tekrar servis randevusu oluşturduk, randevu veriliyor ancak 2 gündür saat 20.00'a kadar gelecek deniliyor, hâlâ gelen giden yok. Telefonları açan yok.
Ana merkezle görüşüyoruz ancak onlar bile teknisyene ulaşamadıkları için bize bilgi vermiyorlar. Gemlik yetkili servisleriyle daha önce çamaşır makinemizle ilgili benzer şeyler yaşadık. Makine daha kötü halde teslim edildi. Benzer şeyleri yine mi yaşayacağız? Tüketici olarak mağdur ediliyoruz. Servise giden eşya daha kötü halde geri geliyor.

18 Kasım 2024 18:57

18 Kasım 2024 17.00 itibariyle Profilo FRMA325S1 model ankastre fırınımızı teslim aldık. Gelen yetkililer sıfır ambalaj olarak açtıkları fırının kurulumunu yaptılar ve çalıştırıp çıktılar. Ancak onlar gittikten sonra fırın kapanmadı. Direk servisle iletişime geçtik Yetkili kişi problem olmadığını soğutucu fanın devreye girdiğini 15 dakika daha sürüp kapanacağını ifade etti. Daha devam ederse tekrar aramamızı söyledi. Ancak 1 saat geçti ve fırın çalışmaya devam ediyor. Fırın hiçbir şekilde kapanmıyor. Tekrar iletişime geçtik saatin 18.00 i geçmesi sebebiyle birini gönderemeyeceklerini bildirdiler. Fırının çalışır vaziyette olduğunu, ışığının yanmaya devam ettiğini söyledik. O zaman şalteri indirin dediler. Şalteri indirip kaldırdık şimdi de fırın kapandı ve açmak istesek dahi açılmıyor. Ayıplı ürün gönderilmiş derhal iade talep ediyoruz. Acilen şu fırını alın götürün ve sağlam bir fırın yollayın.

29 Ağustos 2024 09:17 (Şikayetten 12 saat sonra)

05 Eylül 2024 19:03
Profilo Fırın Servis Mağduriyeti

Fırınımızın fan kısmı için servis evimize geldi ve tornavidayla taktıkları fanı yamultarak ittirdi. Ses kesildi ama içinde çizikler döküntüler oluştu. Tamirden sonra fanlı ayarı kullanarak ilk denememde önceden her yerini eşit pişiren fırınım, sol arka kısmı yaktı. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Genel merkezi tekrar aradık. Test için evimize geleceklerini belirttiler. Bu süreç nereye evrilecek bilmiyorum ama ürünümüz sürekli tamir mi görecek? 1 sene olmuş alalı sürekli fırınım servise mi gidecek?! Fanla ilgili arızayı 3. Kez çıkarıyor. Ben firmadan değişim yapmasını talep ediyorum. Sürekli tamir servis gibi şeylerle oyalanmak istemiyorum.

06 Eylül 2024 18:01

Bugün servis geldi fanı düzeltirken çizdikleri arka sacı değiştireceklerini söylediler. Yanan yemek için de önümüzdeki hafta gelip pişirme testi yapacaklarını söylediler. Dedikleri şu 10 dakikada önünü arkasını çevirecekmişiz. Aksi halde kullanıcı hatası olacakmış. Şaka gibi yeni nesil bir fırın aldık ve dedikleri sürekli tepsi değiştirmek! Fırının vaat ettiği şey ısıyı eşit şekilde dağıtması değil mi? Zaten benim fırınımda vaat ettiği şeyi yerine getiriyordu. Yaptığım kek börek lahmacun hepsini eşit derecede pişiriyordu. Tamirden sonra bu şekilde yaktı. Ve sadece sol köşe yanıyor. Eğer ben 10 dakikada 1 çevireceksem davul fırından ne farkı kalacak? Öyle bir fırın tercih etmek isteseydim yeni nesil bir fırın almazdım. Davul fırın kullanırdım. Ben bu şekilde sürekli tamir istemiyorum 3. Tamiri olacak ben firmadan değişim talep ediyorum!

06 Eylül 2024 18:36
Profilo Fırın Servis Mağduriyeti

Ayrıca çevirsek sanki farklı bir şey olacakmış gibi yine sol arka yandı. Bu fırının ayarı bozulmuş bu belli bir şey ve 3. Kez servis görüyor değişim istiyorum

08 Eylül 2024 19:36

Fırınımda 180 derecede kurabiye pişirmeye çalıştırıyorum altüst ısıtmada 1 saatten fazla oldu çalışıyor. Asla pişmedi. Fanlı 180 e aldım sol arka köşede yanıklar olmaya başladı. Sayın yetkililerden fırınını değiştirilmesini talep ediyorum. Servis tamir vs. İstemiyorum. Tepsiyi çeviriyoruz yine sol arka köşe yanıyor. Sağ pişmemiş sol yanıyor. Sürekli kapak açıp değiştirmekle dahi olmuyor. Şu eziyet ve giden elektriğe mi yanayım? Malzeme mi? Fırının servise gidip geldikçe bir önceki halinden daha kötü olmasına mı?

18 Eylül 2024 14:02

10 gün oldu hala firmadan ses yok. Ne gelip pişirme testi yaptılar ne değişim talebine yanıt verdiler. 2. Haftaya girdik misafirlerim geliyor fırın kullanamıyorum. Profilo mağdur etmeye devam ediyor. Arıyorum müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Teknik bir düzenleme yapılıyormuş. Servis zaten gelmiyor. Bu süreç daha ne kadar uzayacak?

15 Ekim 2024 12:13

Profilo'dan aldığım fırında ilk önce pişirme sorunu yaşandı. Servis, fan değişecek dedi. Değiştirildi, arkasından ses yapmaya başladı. Servis, fan yamuk, düzeltirsek olacak dedi. Düzeltildi, bu sefer de içindekileri yakmaya başladı. Şikayet ettiğimizde pişirme testi yapılacağı söylendi. Yapıldı, yandı. Şimdi ise hayır, o olmadı, yeniden test yapılacak deniyor. Bu süreç üç aydır devam etmekte. Defalarca aradım, defalarca şikayetçi oldum. P**** denilen yetkili kişi işlemi uzattıkça uzatıyor, bilgi verilecek deniyor. Hafta sonra ben aradığımda bilgi alabiliyorum, servis gelecek deniyor. Günlerce gelen yok, aradığımda tamam yarın deniliyor, yine gelen yok. Sonra bir SMS: 'Bilginiz dahilinde servis iptal edilmiştir' diye, üç aydır türlü mağduriyetlerle karşı karşıyayım. Şimdi de BİP servis gelecek deniliyor. Ben evime ayda 10 kişinin gelmesini, tüm boş vaktimin servis beklemekle geçmesini istemiyorum, ürünün iadesini istiyorum. P**** denilen kişiden de ayrıca şikayetçiyim. Bir iş beceremeyen kişileri neden yetkilendiriyorsunuz bilmiyorum.

Profilo Fırın Arızası Sonrası Yetkili Servis Mağduriyeti Ve İletişimsizlik

Serkan
07 Temmuz 2025 09:56
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Arızalı Sıfır Ürün

Ender
26 Ağustos 2024 16:41
Profilo Arızalı Sıfır Ürün
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 06:37
. Profilo Müşteri Mağduriyeti