Porland Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Teslim Edilmeyen Ürünler

Gülşah
27 Aralık 2024 21:15

Porland iflas mı ediyor? 29.11.2024 tarihinde Porland Bağdat Caddesi selamiçeşme şubesine yemek takımı almaya gittim Botanical olan seriyi beğendim ve yemek tabağının (kenarları dik ve derin) bulaşık makinesine sığıp sığmadığını sordum ' tabi ki sığar bunlarda ArGe çalışması yapılarak üretiliyor' dedi. Ben ürünü satın aldım ve bir tane ekstra yemek takımı aldım eve getirip denedim ve makineye sığmadığını gördüm. Gidip iade etmek isteyince bana henüz teslim edilmeyen yemek takımının parasını iade edemeyeceklerini söyledi. Ben de hadi dedim başka bir takım alayım 1.12.2024'de yeni bir yemek takımı siparişi verdim ve yemek takımı hala teslim edilmedi. Yemek takımı neden gelmiyor diyorum pasta tabağı üretime girmiş üretilecekmiş. Bana hazır olanları göndersinler diyorum tamam mail atıyoruz bir haftaya gelir diyorlar aradan 10 gün geçiyor yine gelen yok. Çalışanlar sürekli yalan ve yanıltıcı bilgi veriyorlar. Marka ürünleri göndermiyor. Para iadesi yok. Yalan yanıltıcı bilgilendirme var para iadesi yok, piyasadan para süpürüyorlar gibi hissediyor insan. Buna hakkınız var mı? Ha bir de Değişim kartını bile tek seferde kullanmak zorundasınız diye saçma sapan bir sistemleri var. Canımızdan bezdik paramızla rezil olduk. Ticaret Bakanlığı müfettişlerine şikayet edeceğim. Bu iş öyle Tüketici Hakem Heyeti ile olacak işler değil.

profile profile

Betul sonuçtan hiç memnun değil

Porland'ın Sorumsuzluğu Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi

Betul
21 Ekim 2024 19:43
Hüma sonuçtan hiç memnun değil

Hüma
03 Temmuz 2025 18:27
Porland Yemek Takımı Defolu Çıktı Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
10 Mart 2024 16:02

Sevilay
28 Temmuz 2024 14:01
Porland Para İadesi Kabul Etmiyor
Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
19 Aralık 2023 14:18