Ali sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 11:23

Phonak işitme cihazı aldım, garantisi dolmuş, arıza yaptı. Kulaktan cihaza giden kablo koptu. Aldığım bayiye götürdüm, teslim aldılar, fiyatını bildiririz dediler. 4 gün sonra bana cihazın masrafının 7200 ₺ olduğunu söylediler. Dedim sadece mikrofon değişecek, doğru dediler. Yaptırmadım, cihazı aldım. Aynı caddede GATA Ses'ten aldım, baktım teknik servis yazıyor, başka firma. İçeri girdim, cihazı gösterdim, aynı marka mikrofon varmış. Fiyat sordum, nakit 1000 ₺, hemen tamam dedim. On dakikada değiştirdi, bir adet de yedek aldım. 7200 ₺ fiyatı veren servis Phonak'ın kendi servisi. Ben bu markayı almakla hata etmişim, asla bir daha almam.

27 Ekim 2024 12:08

Benim şikayetim tamir ücreti benim cihazım in mikrofon kablosu koptu garantisi dolmuş ücretli yaptıracaktım cihazı aldığım firmaya götürdüm servise gönderir size fiyatını bildiririz dediler dört gün sonra cevap geldi mikrofon değişecek ücreti (7200) ₺ dediler bende yaptırıyorum dedim cihazı aldım bana 7200₺ dedikleri aynı marka mikrofon başka bir firmada (1000) ₺ aradaki fark 6200₺ yazık değil mi phonak alanlara üstelik firma yetkilisi servisin phonak in kendi servisi dedi pişman oldum bu markayı aldığım için

27 Ekim 2024 12:06

31 Ekim 2024 18:58 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Ali Mahir Ö., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Teknik servis raporumuz “MODÜL YOĞUN NEMLİ, RECEİVER KOPUK KABİN DEFORME" bu şekildedir. Bilgilerinize sunarız, EZGİ

Ali
31 Ekim 2024 19:41

Ben sadece mikrofon arızası verdim o zaman satış firmasındaki bayan temsilci arızayı abartmış artı ilave yapmış şu an benim cihazım da Herhangi arıza deforme yok bu da oluyor ki bir daha asla

31 Ekim 2024 21:57

Sayın Ali Mahir Ö., Teknik servisimizde yarım işlem yapılmayarak arıza tespiti Sonova tarafından yapılan tespitler ile belirlenmektedir. Bilgilerinize sunarız,

Ali
31 Ekim 2024 23:37

Teşekkürler ederim müşteri olan insanları bilgisiz cahil yerine koyuyorsunuz hata sizin markanızı alanda isterseniz cihazımı tüketici hakemlerine kontrol için verebilirim madem benim cihazım da sizin dediğiniz arıza varsa ben sadece mikrofonu değiştirdim cihazım gayet güzel çalışıyor ben isterdim ki firma sahibi olarak müşteriyi düşünmenizi müşteri veli nimettir cihazınız bol olsun

Phonak İşitme Cihazında Yüksek Ve Hızla Artan Servis Ücreti Mağduriyeti

16 Temmuz 21:09

Yanlış Fiyat Bilgisi Ve Gereksiz Tamir Ücreti

Gülay
02 Ocak 22:17
Nadire sonuçtan memnun değil

Phonak Garanti Sonrası Kısa Sürede Arızalanan İşitme Cihazı Ve Yüksek Tamir Ücreti

Nadire
29 Ekim 13:51