Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
24 Ocak 2024 18:50

Philips BHS732 7000 serisini 05/11/2023 tarihinde Çanakkale Vatan mağazasından satın aldım. Aldıktan ilk ay düzleştiricinin plakası soyuldu ve servise gönderdim. İşte tam olarak olay burada başlıyor. Servis çok yavaş çalışıyor, 13/12/2023'te kargoya verdim. 20'sinde teslim alıp almadığımı öğrenmek için aradım, ben aramasaydım sisteme girişini bile yapmayacaklardı. 6 gün bekledikten sonra 26'sında tekrar aradım, bana mesaj geleceğini söylediler. 28'inde değişim onaylandığına dair bir mesaj aldım. Ancak ilerleme olmadı, çünkü 7 Ocak 2024'te ne olduğunu öğrenmek için aradığımda kargonun gelip gelmediğini sordular, gözüküyordu ama baktıklarında gönderilmemiş. Ertesi gün kargo elime ulaştı ve ne göreyim; eski ürünü cihaz değişim formuyla birlikte geri göndermişler. Vatan'ı aradım, durumu anlattım ve mağazaya götürmem gerektiğini, ürün varsa verileceğini yoksa ücret iadesi yapılacağını söylediler. Ancak o sırada ürün fiyatı neredeyse 3 bin lira olmuş ve mağaza stoklarında yok gözüküyordu. İşte böylece macera sona erdi arkadaşlar. Bir daha Philips markasını tercih edersem, beni hatırlayın lütfen.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 11:29

Duygu
09 Ekim 2023 23:53

23 Ocak 2024 14:16
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
26 Kasım 2024 00:43