Philips Saç Düzleştirici Hayal Kırıklığı

Burak
29 Aralık 2024 00:49

Yaklaşık 2 sene önce eşim için Philips BHS520/00 model saç düzleştirici aldık. Alırken yaptığımız araştırmalarda çok şikayet vardı ancak F/P olarak verimli olacağını düşünüp aldık. Maalesef zaman şikayet edenleri haklı çıkardı.
Zira herkesin şikayet ettiği şekilde saç düzleştiricinin plakaları eşimin saçlarını yakmaya başladı.
Çözüm olmayacağını tahmin ediyorduk ancak yine de servise verelim garanti kapsamında olur mu dedik?
Ancak resmen burada okuduklarımızın bir sağlaması oldu.
Firma ayrı 'sattım bitti' kafasında, servis 'kime şikayet' edecekler kafasında, sosyal medyada firma ise 'dalga geçme' kafasında.
Açıklamasını yazayım, servis arızalı ürünü alırken çok güzel açıklamalar yapıyor ancak sonrasında teslim etmediği ürünü teslim etmiş gibi gösterip anket gönderiyor!
Sosyal medyadan yazdığımızda 16 yıldır saç düzleştirici kullanan insana saç düzleştiriciyi hayatında ilk defa görmüş muamelesi yapıyorlar.
Philips derseniz burada cevap verme oranı %6! Bugüne kadar gördüğüm en ilgisiz firma.
Uzun lafın kısası ilk defa buraya şikayet etmek için değil akıl vermek için yazıyorum. Kronik arızası belli olan cihazı 1 tık daha ucuz diye alarak hata ettik. 3 kuruş ucuz alacağız diye garanti süresi içinde elinizde kalacak bu cihaz.
Adamlar 3. Dünya ülkesinde olduğumuzun farkında maalesef kronik arızası yüzünden çalışmayan cihaz dahi sizin suçunuz olabiliyor :)

Nilgün
Nilgün

Siz hangi marka tavsiye edersiniz Philips düşünüyor dum vaz geçtim

Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
12 Ekim 2023 12:08
Philips Saçımı Yakan Saç Düzleştiricisi
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
18 Mart 2024 16:38
PHILIPS Ev Aletleri Philips Saç Düzleştirici Plakları Soyuluyor.
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
05 Ekim 2024 16:16