Akif sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 02:04

Media Markt internet sitesinden 29.01.2024 tarihinde aldığım 35816893 sipariş numaralı Philips marka 70PUS8108 model televizyon, ben evde yokken taşıyıcılar tarafından eve teslim edilmiştir. Kurulum ve kontrol için Philips yetkili servisi geldiğinde, cihazın ekranının sağ yandan çerçevesi ile birlikte hasarlı olduğu tutanakla belgelenmiş ve raporda taşıma ve depolama kaynaklı olduğu yazılmıştır. Buna rağmen cihazın değişimini ve iade alınmasını kabul etmiyorlar.
Yetkili servisin tutanak resimlerindeki kutu hasar yeri, apartman girişinde teslim edilmeden taşıma sırasında güvenlik kamerasında belirgin vuruk izi olarak gözükmektedir. Tarafıma teslim edilmediği için teslimat sırasında kontrol etme şansım olmadı; akşam eve geldiğimde kartonunda sadece görünen karton kat izi vardı. Orijinal kutusunu yetkili servis açmasına rağmen, 'Biz karışamayız, bu taşıma sırasında darbe almış, aldığınız yer ile görüşmeniz lazım.' dediler. Media Markt ile gerek mail yoluyla gerekse defalarca telefon görüşmesi yapmama rağmen, 'Evet siz haklısınız ama rapor olmadan bir şey yapamayacağız.' yanıtını aldım. Cihazın 2,5 metrelik kutusuyla lojistik tarafından 3 kişi gelmelerine rağmen, 177 cm ekranı olan cihazı simit sepeti gibi kafasının üzerinde zorlayarak taşımaya çalışmaları ve akabinde apartman içerisinde hasar gören yerden sürükleyerek asansöre kadar çekmeleri güvenlik kamerası görüntüleriyle elimde mevcuttur.
10 gündür evimin ortasında 2 metrelik kutu ile yaşamaktayım. 35.000 Türk Lirası verdiğim cihazla beni baş başa bıraktılar. Gerekli yerlere de başvurumu yaptım. Buradan da ürün alacaklar bilsin ki ne Philips ürünün arkasında duruyor ne de Media Markt.

09 Şubat 2024 11:39 (Şikayetten 9 saat sonra)

Cem sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips Eco TV Maltepe Yetkili Servis Şikayeti

13 Şubat 2024 06:30
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Panel Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Metehan
17 Ocak 2025 09:33
Zahit sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips OLED TV Ekran Sorunu Ve Servis İlgisizliği

24 Eylül 2024 02:51
PHILIPS TV Philips OLED TV Ekran Sorunu Ve Servis İlgisizliği

14 Şubat 2024 22:48
Esra sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 22:10
PHILIPS TV Philips Marka Televizyon Kırık Çıkması Marmara Forum Media Markt