Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Sorunu Nedeniyle Kullanılamayan Robot Süpürge

04 Aralık 2024 14:30

02.03.2024 tarihinde Media Markt'tan satın almış olduğum Philips XU3000/02 robot süpürgenin yedek parçası (filtre) bulunmuyor. Ürün alınalı 1 sene olmadı; firma, yedek parçasının ellerinde olmadığını ve ne zaman geleceğiyle ilgili de bilgilerinin olmadığını söylüyor. Yedek parça temini yapılmadığından ürünü kullanamıyorum. İadesini veya farklı bir modelle değişimini talep ediyorum.

06 Aralık 2024 11:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ömer Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

07 Aralık 2024 13:08

Ömer Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Ömer
08 Aralık 2024 00:47

Merhaba, evet sözlü olarak tekrardan yedek parçanın elinizde olmadığı ne zaman temin edileceği ile ilgili bilginiz olmadığı birçok defa duyduğum gibi tekraren tarafıma söylendi. En az 3 aydır stoklarınızda bu ürünün filtresi yok. Ben sürekli aynı sözleri duymaktan bıktım ürünün farklı bir modelle değişimini ya da para iadesi talebimi yineliyorum.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 14:49
Philips Robot Süpürge Parça Temin Sorunu
Philips Robot Süpürge Parça Temin Sorunu
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Marka Kalitesizliği

26 Kasım 2023 12:09