22 Ekim 2024 22:53

Philips kazanlı ütü Perfect Care Elite Plus GC9682 modelini Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 3 ay önce aldım. Ütünün su haznesini çıkardığımda, haznenin ayaklarından birinin oyuğunda su dolduğunu fark ettim. Bugün önce Vatan Lüleburgaz şubesine gittim, Philips servisine yönlendirdi. Serviste ise bunun garanti kapsamına girmeyeceğini, iğneyle delinmiş gibi göründüğünü söyleyerek almış olduğum hatalı ürünün telafisi konusunda mağdur edildim. Yaklaşık 16 bin lira verdiğim bir ütü, ne yazık ki Vatan Bilgisayar ya da Philips servis bir çözüme yanaşmadı.

30 Ekim 2024 14:24 (Şikayetten 7 gün sonra)

Eren Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

31 Ekim 2024 15:05

Eren Bey Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Seda
21 Ekim 2023 16:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Philips Azur 8000 Ütüde Garanti Ve Servis Sorunu: Yüksek Onarım Ücreti

Ali
16 Temmuz 22:22
Philips Azur 8000 Ütüde Garanti Ve Servis Sorunu: Yüksek Onarım Ücreti
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
20 Ocak 15:47
Philips Ütüde Sürekli Su Damlatma Sorunu
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Ütümde Oluşan Çatlaklar İçin Sorumluluk Reddi Ve Mağduriyet

Hülya
05 Eylül 14:23
Berna sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Perfectcare 7000 Arıza

Berna