Eser sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ürün Garanti Süresi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Philips Ürün Garanti Süresi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
24 Aralık 2024 10:14

Kasım 2022 tarihinde Philips Performer Silent 8785/07 toz torbalı süpürge aldım. Şehir dışında uzun süreli görevde olmam sebebiyle ikamet ettiğim şehre Aralık 2024 itibariyle geldim. Çekiş ve emiş sorunu sebebiyle servise gittim, elektronik kart arızası olduğunu belirttiler ve garanti kapsamını geçtiğini beyan ettiler. Daha 1 ay geçmiş garantim. Müşkül şartlar sebebiyle zaten aylardır şehir dışındaydım. Birçok firma garanti birkaç ay geçse bile arıza müşteri kaynaklı değilse yardımcı olurken Philips müşteri hizmetleri umursamadı, tınmadı bile. Süreyi geçmişsiniz dedi. Almış olduğum ürün müşteri kaynaklı bozulmamasına rağmen garantiden 1 ay geçti diye yararlanamıyorum. Hem kalitesiz çabuk bozulan ürün yapıyorsunuz hem de beni mağdur edip parça onarım ya da değişim parasını benden talep ediyorsunuz. Evinde televizyon, iki süpürge, iki saç bakım ürünü Philips kullanan bir müşteri olarak bundan sonra asla ve asla Philips kullanmayacağım, almayı düşünen ya da sohbet ortamında soran arkadaşlara da bu tatsız tecrübeyi defalarca paylaşacağım. Yeni ürün al, ürün 2 yıl geçmeden bozulsun, kullanıcı kaynaklı olmasın ama garantiyi elde olmayan sebeplerden ötürü 1 ay geçince yardımcı olamayız cevabı al... Müşteri memnuniyetiniz kocaman bir sıfır.

25 Aralık 2024 09:09 (Şikayetten 22 saat sonra)
25 Aralık 2024 15:36

Benimle herhangi bir iletisim kurulmadı?

25 Aralık 2024 16:21
26 Aralık 2024 13:26

Philips o kadar açıklamaya mağdur ve müşkül durumda olduğumu anlatmama rağmen yardımcı olamıyoruz demek için aramis. Bunun için yazılı cevapta yazabilirdiniz. Anayasa kanunları gibi esnemez kurallarinizla, inisiyatif ve çözüm odaklı olmaktan uzak urunu sattım gerisi umurumda değil kafasında çalışan Philips markasi bugün itibariyle benim için bitmiştir. Philips Turkiye distiributoru Yazıklar olsun size. Sattığınız elektrik süpürgesi 2 yılda elektronik kart arızası yapıyor müşteri kaynaklı kesinlikle değil ve siz çözüm bulamıyorsunuz..."Philips almayın aldırmayın". Nokta

Fuat sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 13:43
philips-supurge-su-tanki-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-4.pdf
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2025 21:19
garanti-suresi-ve-parca-degisimi-konusunda-magduriyet-5.jpg
garanti-suresi-ve-parca-degisimi-konusunda-magduriyet-4.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Philips 8000 Serisi Süpürgede Kronik Kilit Mandalı Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

01 Eylül 2025 20:09

29 Mart 2025 13:16