13 Aralık 2024 14:11

Philips maraton toz torbasız elektrikli süpürgeyi 02/04/2023 tarihinde satın aldım. Ürün çekişi vs. İyi ama ağır bir süpürge. Plastik aksamları kırılmaya müsait bir ürün. Nitekim emici başlığındaki tekerleklerden biri kırıldı. Araştırınca görülecektir ki kırılan birkaç aksamı var bu ürünün. Kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. 5 yıl garantili olduğu söylenen süpürgenin kırılan parçaları ücretli değişiyor. Üstüne para verip Dyson alın en azından garantisi bitse de ücretsiz parça gönderiyor.

13 Aralık 2024 17:50 (Şikayetten 3 saat sonra)

Mustafa Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

14 Aralık 2024 16:12

Mustafa Bey Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Philips Süpürgede Kronik Plastik Aksam Sorunu

Gamze
10 Nisan 14:03
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Asım
11 Kasım 2024 14:28