Philips Robot Süpürge Pişmanlıktır

19 Ağustos 2024 15:011.351
18 Ağustos 2024 03:28

Ürünü aldığımız günden bugüne yaklaşık 4 ay oldu servise getirip götürüyoruz 5 kez tamir edildi halen değişim yapmıyorlar değişen parçaları anakartı, sensör, kamera, şarj ünitesi aldığımıza pişman olduk halen getirin tamir edelim diyorlar değişmeyen tek parçası tekerlekleri kaldı. Sıfır cihazı ısrarla fabrika hatası olduğu halde değiştirmiyorlar İlgi ve alaka sıfır ürün ilk arızası düz zemine koyun diye uyarı verip çalışmıyordu şimdi 5. Kez tamirden sonra cihaz kafayı yedi çok hızlı çalışıyor sağ sola çarpıyor. En son çare Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunmak Philips robot süpürge pişmanlık tan başka bir şey değildir

19 Ağustos 2024 15:24 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili hangi servisimiz ile görüşme sağladınız? Servisin ismini bizimle paylaşabilir misiniz? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

24 Ağustos 2024 17:28

Merhabalar hangi servisle görüştüğümüzü sormuştunuz. İlk iki kez götürdüğüm servis bayram paşa yetkili servis (Yıldırım Mah, mor sk no. 3 Bayrampaşa (i. S. T) biz tamir ettik sonuç alamadık bizden memnun değilseniz başka servise gidin diye. Başından attılar. 2. Ci servis Fatih yetkili servis Akşemsettin Mah. Korkutata sk. No: 30 Fatih ( i. S. T) bu servisede 3. Kezdir servise götürüyoruz. Sonuç alamadık şimdi cihazı tekrardan Fatih yetkili servise götürdüm cihaz Fatih Philips yetkili servisinde Beni kurtarın artık cihazın değişimini istiyorum lütfen

Oyuncu
Oyuncu
6 Eylül 2024 12:19

Tekeri sıkışmış biz de bir ara yaşadık dikkat edersen bir tekeri dönmüyor eğer motor arızalı olsa bu kadar sert dönmezdi biz de yaşadık ama içine kaçan cismi çıkararak kurtardık.

Philips Robot Süpürge Su Tankı Arızası Ve Servis Sorunu

Cengiz
22 Ekim 2025 13:311.131

30.12.2023 tarihinde Evkur’dan satın aldığım Philips 7000 Homerun robot süpürgemin su tankı yaklaşık 20 gündür paspasa s...

1 Destek1 Yorum

Soner
Philips 3000 Serisi Robot Süpürge Kendi Kendine Durma Sorunu

Philips 3000Serisi Robot Süpürge Kendi Kendine Durma Sorunu

Onur
Philips Robot Süpürge Sıkıntısı!

Philips RobotSüpürge Sıkıntısı!

Hafsa