07 Aralık 2024 14:54

Philips 5400 marka kahve makinesi sürekli su kaçağı arızası veriyor. Yetkili servisi ücret karşılığı yapıyor, 3 aya tekrar bozuluyor. Getirip götürmekten ve bu aleti yaptırmaktan bıktım. Yetkili servis garanti veremem, yine su kaçağı olur diyor. Böyle bir ürün olabilir mi? Aldığıma pişmanım.

09 Aralık 2024 09:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Okan Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

10 Aralık 2024 10:59

Okan Bey Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Okan
19 Aralık 2024 10:09

Bir kere bile aranmadım burda bile sahtekarlık peşindesiniz ilgili alakalı bir marka gibi görünmeye çalışmanızda kendi kalitenizi gösteriyor ben herkesi uyarıyorum araştırın yaşadığım sorunları yaşayan yüzlerce şikayet göreceksiniz Philips pişmanlıktır.

Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinem Bir Fincandan Sonra Kapanıyor Çözüm Bekliyorum

09 Haziran 11:43
Kahve Makinem Bir Fincandan Sonra Kapanıyor Çözüm Bekliyorum

03 Kasım 2023 20:59
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesi Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

01 Ocak 11:59
Levent sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 13:36
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Philips 5400 Serisi Latte GO Makinesi Sürekli Arıza Veriyor ve İade Kabul Edilmiyor

02 Ekim 2024 15:36
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri