26 Haziran 2023 16:49

Philips Fc6724 şarjlı süpürgenin başlığı altında bulunan turuncu silikonlar garanti kapsamında iken koptu. Servis başlığın değişmesi gerektiğini söyledi. Sürekli yere değen bu silikonların tamirinin mümkün olduğunu düşünmüştüm. Buna göre her yıl bir başlık alınması gerekecek. Bugünkü fiyatla başlık zaten 2000 TL civarında. Maalesef garanti kapsamı dışında da değilmiş. Çekim gücünden memnun iken servis konusunda Philips'ten asla memnun kalmadım.

05 Temmuz 2023 17:57 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak, yetkili servisimiz tarafından iletilen bilgiler doğrudur. Başlığın alt kısmında yer alan silikonun tek başına temini ya da tamir mümkün değildir. Bu nedenle komple başlığı değiştirmeniz gerektiğini üzülerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
06 Temmuz 2023 12:14
Philips Ev Aletleri Philips Şarjlı Süpürge
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge: Hayal Kırıklığı Ve Yüksek Maliyet

Sefa
07 Kasım 2024 14:27

PHILIPS Ev Aletleri Philips XC7043 Dikey Süpürge

Aysun
01 Aralık 2023 11:40
PHILIPS Ev Aletleri Philips XC7043 Dikey Süpürge
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
06 Mart 23:17
Philips Süpürge: Kalite Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Şarjlı Süpürge Başlık Tırnağı Kırıldı Parça Yok Yön Vermede Sorun Yaşıyorum

Hasan
08 Temmuz 15:59