PHILIPS Ev Aletleri Philips XU7100/02 Homerun 7000 Boşaltma İstasyonlu Robot

16 Temmuz 2024 10:38

Philips XU7100/02 Homerun 7000 Serisi Aqua Otomatik Boşaltma İstasyonlu Robotumu bir yıl önce Vatan mağazasından satın aldım fakat ürün arıza vermeye başladı. Çalışırken 'düşme önleme sensörü engellendi' diyerek hata veriyor, çalışmayı durduruyor. Bunun üzerine ürünü servise yolladık, 10 gün içinde cihaz tarafımıza teslim edildi. Ama ürünün tamiri yapılmamış, ürünü bıraktığım gibi geri aldım. Servise dair ne bir yazı ne bir açıklama, hiçbir şey yapılmamış. İnsanları bu kadar uğraştırmak nedir? O kadar para ile aldığım ürünümle rezil oldum. Arkasında duran yok.

16 Temmuz 2024 11:46

Ürün şarj istasyonuna bile kendi gidip yerleşemiyor

16 Temmuz 2024 18:11 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın E. , Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili hangi servisimiz ile görüşme sağladınız, servisin ismini bizimle paylaşabilir misiniz? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

17 Temmuz 2024 10:24

Ürünümü Edirne merkez Vatan mağazası aracılığıyla servise gönderdim fakat servis hizmetine dair içinden herhangi bir not çıkmadı o yüzden servis bilgilerine sahip değilim sözel olarak Edirne merkezde bulunan yetkili Philips servisine gönderildiği söylendi.

17 Temmuz 2024 12:06

Sayın E., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanacaktır. Beklemenizi rica ederim. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

18 Temmuz 2024 11:16

Sayın E., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için oldukça değerli olduğunu belirtmek isterim. Cihazınız servisimiz de test edilmiş olup, bir arıza durumu görüntülenmemiştir. Servisimiz tarafından cihazınız satıcı firmaya teslim edilmiştir. Arıza durumu mevcut ise arızanın videolarını çekerek konu hakkında cihazı servisimize götürerek inceletebilirsiniz. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

18 Temmuz 2024 11:27

Hangi servise götürmem gerekiyor Edirne merkezde yaşıyorum arıza halen devam ediyor.

Ferhat

Philips alacaktım vazgeçtim. Sorunu çözebildiniz mi?

Yunus
16 Ağustos 2024 15:02