29 Nisan 2024 09:55

Philips XB7150/07 Marathon Daily Marka Torbasız Elektrikli Süpürge Pazarama'dan aldım. 26.04.2024 günü kargo teslim etti. Pakette bir sorun yok. Kutu içeriğinde görünürde bir sorun yok. Servis kurulumu bu tip cihazlarda yok. Deneme amaçlı bir dakika kullandık. Toz kapağını çıkardığımızda toz kapak plastik menteşesi kırık çıktı. Pazarama arandı. Servise yönlendirme yapıldı. Servis ücret mukabilinde değişim, garantiye girmez dedi.
Sorun Şu.

Bu tip makine toz kapağının menteşesi plastik yapılmış. Tasarım hatası var. Kırık çıkmasa da birkaç kullanım da kırılır. Paranız çöp olur. Ben kapağı almıyorum. Kendime göre bir çözüm buldum.

29 Nisan 2024 09:58 (Şikayetten 3 dakika sonra)
Süha
Süha
30 Nisan 2024 03:42

Ben kırmadım. Kırık çıktı. Sizin hatanız. Resmen üretim ve tasarım hatanız. Kapağın yenisini almıyorum. Bedavaya da verseniz tekrar kırılır. Zaten kırılsın diye yapmışsınız. Ürünümün bu parçası kırılmaz. Şu kadar kullanım ömrü var diyebilir misiniz. Kullanıcılara sesleniyorum. Tasarım hatası giderilen kadar toz torbasız elektrikli Süpürge almayınız. Derim. Alan kendisi bilir Benden söylemesi.

Selçuk
Selçuk

Bende bu üründen alacaktım şimdi sızın yorumu ve şikayeti görünce almaktan vazgeçtim kalite düşmüş.

Sercan sonuçtan memnun

24 Ocak 2025 15:51
"Firma buradaki şikayetimden sonra hemen iletişime geçti. Ürünün yenisini servise göndereceklerini oradan ücretsiz alabileceğimi söylediler. Bir buçuk ay geçtikten sonra tekrar arayıp ürünün gelmediğini söyledim. Bu seferde adresinize kargolayalım dediler 5 gün içerisinde yenisi geldi. Benimle ilgilenen 2. Müşteri temsilcisine ve Philips'e teşekkür ediyorum."
Philips Süpürge Borusu Arızası Ve Garanti Sorunu

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri