Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Speed Pro Şarjlı Süpürge

16 Kasım 2023 12:32

Philips SpeedPro şarjlı süpürgem kendi kendine kademe hızı düşürüyor elektrik kesiyor 2 dir aynı arıza ile gidiyorum problem Yok söyleniyor videosunu izletiyorum teknik servise tekrar bakalım diyorlar. Ürün plastik akşamları çok ucuz plastik çekiş verimden düştü bu problemleri söylememe rağmen sokulup içine bakılmamış bile. Değiştirin urunu yapılamıyorsa

20 Kasım 2023 15:49 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın O., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Muhammet
20 Kasım 2023 15:56

2 kez başvuru yaptım Avcılar Philips yetkili servise simdi bir parça değişimi yapılacakmış bekliyorum urunu aldıktan sonra problem devam ederse geri tekrar bu mecraya dönüş yapacağım şayet 3. Kez servise vermem gerekirse ürünün değişimi talep edeceğim

Selin sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Speed Pro Yetkili Servis Sorumsuzluğu!

23 Nisan 2024 14:56

Philips Dik Süpürge Sorunu!

13 Ocak 2024 16:59
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Philips XC7043/01 SpeedPro Max Dik Süpürge Fahiş Yedek Parça Ücreti

14 Kasım 2023 17:00
Özlem sonuçtan memnun değil

20 Temmuz 2024 15:00
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 14:54
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri