Arif sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips/ Media Markt/ Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Sorunu.

30 Aralık 2023 20:22

Yaklaşık 50 gün önce Philips 7000 serisi bir robot süpürge aldık. Süpürgeyi kurmak için servisten yardım aldık; ancak servis bizi yeterince bilgilendirmedi. Buna rağmen süpürge, haritalamayı düzgün yapamadı ve girebileceği her yere girerek temizleyemedi. Sorunumuzu çözmek için tekrar servisi çağırdık ancak yine bir çözüme ulaşılamadı. Defalarca haritalama yapmamıza rağmen süpürge, süpürebileceği tüm alanları temizlemedi ve doğru bir haritalama yapmadı. Ayrıca bazen şarj istasyonuna giderken tam olarak yerleşemiyor ve kendini kapatıyor. Bunun üzerine Philips müşteri hizmetlerini ve yetkili servisi aradık. Müşteri hizmetlerinin yönlendirmesiyle, ürünü aldığımız Media Markt Kentpark şubesine gittik ve ürünün ayıplı olduğunu belirterek değiştirilmesini talep ettik. Bize, bu işlemi yapamayacaklarını, ayıplı ürünü önce teknik servise götürmemiz gerektiğini, ancak servisin raporu doğrultusunda bir değişiklik yapabileceklerini ya da Kayra Gruba 60 gün içinde giderek iade edip parayı alabileceğimizi söylediler. Kusursuz iade yapmamız durumunda, 24.500 TL'ye alınan üründen, bugünkü fiyat farkı nedeniyle yaklaşık 5.000 TL kaybımız olacağını, çünkü yeni bir ürün alacağımızı, ayrıca ürünün kusurlu ve ayıplı olduğunu, dolayısıyla değiştirilmesi gerektiğini söyledik. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımızı ve oğlumun avukat/hukukçu olduğunu belirterek diğer hukuki süreçleri de başlatacağımızı ifade ederek oradan ayrıldık. Ürünü alırken her yolu deneyen satıcılar, satış sonrası hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar ve müşteriyi mağdur ediyorlar. Koskoca Philips markası ve Media Markt olsa dahi yardımcı olunmuyor. Philips müşteri temsilcisine yetkili biriyle görüşmek istediğimi söylediğimde, böyle bir yetkilerinin olmadığını söylediler. Bu nedenle, her markaya ve her mağazaya güvenmemek gerektiğini düşünüyorum.

05 Ocak 2024 16:53 (Şikayetten 5 gün sonra)
12 Ocak 2024 17:56

Sayın E., Cihazınızda yaşadığınız sorun için size en yakın yetkili servise tekrar başvurmanızı rica ederiz. Gerekli kontroller yapılacaktır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

12 Ocak 2024 18:27

Yeni sıfır aldığımız ayıplı/kusurlu ve kusurlu olmasından sorumlu olmadığımız bir ürünü (sorun olduğu kurulum için gelen yetkili servis çalışanları tarafından bizzat görülmüş ve geri vermemiz tavsiye edilmiş ancak herhangi bir belge talebimize rağmen verilmemiştir) kesinlikle yetkili servis ya da herhangi bir yere götürmeyi düşünmüyoruz. Sadece ürünümüzün doğal olarak sağlam ve aynısıyla değiştirilmesini istiyoruz. Kaldı ki hukuki süreç başlatılmıştır.

11 Şubat 2024 18:05

Sorunla ilgili olarak maalesef Philips'ten ve Media Markt'tan herhangi bir çözüm sunulmadı tarafımıza. Geldiği günden beri aynı şikayetlerimiz devam ediyor videoda görüldüğü gibi. Philips ve Media Markt kayıtsız tavırlarını sürdürüyorlar maalesef.

26 Nisan 2024 22:23

Tüketici Hakem Heyeti bizi haklı bularak ürünümüzün ayıplı olmayan aynısıyla değiştirilmesine karar verdi.

Zehra
Zehra

Philips 7000 robot supurke aldım form medya marktan aldım hiç memnun kalmadım iade süremizi geçirdik tekrar gidip iade etmek istedımi söyledim servise yollayın dediler iadeye onlar karar veriyor dediler toz haznesinin şeffaf kapağı yan kilit değiştirip servis tekrar yolladı ama defalarca harita oluşturduk bir taraf süpürüyor yarısını bırakıyor o kadar parayı bir gır Gır için vermişim ben bu urunu iadesini istiyorum hiç memnun kalmadım

Arif sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Ayıplı Ürün İkinci Sefer