13 Nisan 2024 12:57

Philips Homerun 7000 serisi robot süpürgeyi 09.03.2024 tarihinde Teknosa'dan satın aldım. Ancak stokta olmadığı için Adana Teknosa'dan Elazığ'a gönderildi. Birkaç gün içerisinde, 13'ünde ürünü teslim aldık. Kurulum yapıldığında servis elemanı, ürünün daha önce kullanıldığını belirtti. Gerçekten de alt paspas kısmında, toz haznesinde ve tekerleklerinde toz ve kir vardı. Servis, kurulumun yapılması gerektiğini, aksi takdirde ücret talep edileceğini söyledi. Bu nedenle kurulumu yaptırmak zorunda kaldım. Cihaz, haritalama işlemini iki denemede tamamlayamadı ve üçüncü denemede tamamladı. Ancak bu sefer de düşürülen kırıntıları temizlemede sorun yaşadı. Karanlıkta temizlik yapamıyor ve istasyona geri dönemiyor. Bugün Teknosa'ya ürünü iade etmek istediğimi belirterek geri götürdüm. Oradaki yetkililer, ürünü garantiye gönderebileceklerini, iade için ise Philips müşteri hizmetleri ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Philips müşteri hizmetlerini aradığımda ise iade talebini satıcıya iletmemi, kendilerinin satıcı olmadığını ifade ettiler. Sonuç olarak hem Philips hem de Teknosa iade konusunda birbirlerine yönlendirdi. Ürünle ilgili olarak kesinlikle memnun kalmadım ve internette Philips ürünlerinin 60 gün deneme süresinin ardından 30 gün içinde iade edilebileceği belirtiliyor; ancak bu doğru değil. Philips Homerun 7000 serisi robot süpürgeden hiç memnun kalmadım ve bu deneyimimden ötürü başkalarının da mağdur olmaması için bilgilendirme yapmak istiyorum.

15 Nisan 2024 10:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Satın almış olduğunuz ürünün memnun kalınmadığı taktirde iade veya değişim hakkı bulunmamaktadır. Satın aldığınız ürün iadesi veya değişimi sağlanan bir ürün ise konu hakkında ürünü satın aldığınız yer ile görüşme sağlamanız gerekmektedir. Bu durum ürünü satın aldığınız firmanın sorumluluğundadır. Ürün arıza durumu hakkında destek almak için ise servislerimizden destek alabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hatice
15 Nisan 2024 11:43

Ben şimdiye kadar evde kullandığım çoğu ürünü Philips markasından satın aldım fakat benim tek memnun kalmadım robot süpürgesi oldu. Ve internette ürün memnun kalınmadığında iade imkanı olduğunu söylüyor. Bundan sonrada ürüne sahip çıkılmadığı için satın almayacağım. İyi Günler

Philips Ev Aletleri Philips Homerun 7000 Serisi Servis

Gamze
28 Ağustos 2023 14:44

PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Serisi Robot Süpürge Mağduriyeti

Züleyha
31 Temmuz 2024 23:22
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Homerun 7000 Robot Süpürgede Sürekli Arıza Ve Servis Sorunu

Özlem
04 Haziran 15:11

Philips Robot Süpürgede Sürekli Filtre Hatası Ve Yetersiz Servis Desteği

Perihan
28 Ağustos 15:50
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürge Kronik Sorunları Ve Servis Maceramız

Osman