14 Ağustos 2024 16:09

Teknosa'dan aldığımız Philips Homerun Islak ve Kuru Robot 3000 Serisi Aqua robot süpürgesini aldığımızdan beri 10 kere tam anlamıyla kullanamadık. Doğru düzgün haritalama yapmadı. Temizliği yarıda bırakıp şarj istasyonuna dönüp tekrar tekrar aynı işlemlere devam ettik. Evi komple temizletmek istediğimizde şarj problemiyle karşılaştık. Bir odayı bile temizlediğinde şarjı yarıya düşüyordu. Bu problemler üzerine Ankara Ankamall Teknosa aracılığı ile servise gönderdik. Servisten umutla çözüm bulacağımızı düşünürken cihazı tekrar kurmak için açtığımızda lazer sensörü sıkıştı uyarısı verip haritalandırma dahi yapamadık. Gelir gelmez tekrar servise yönlendirdik ve şu an elime ulaşan cihazımda herhangi bir değişiklik yapılmadan, daha hiç kullanmadığım yer silme mopunun cihaza takılı bir şekilde, kutu içindeki aparatların ve garanti belgelerinin darmadağın şekilde gönderilip hala lazer sensörü bozuldu uyarısı vermektedir. 2 aydır 2 defa servise giden cihazımı daha da çok bozup çalışamaz hale getirdiler. Philips pişmanlıktır.

14 Ağustos 2024 16:53 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Adnan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 14:43
PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun 3000 Serisi
Feride sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 20:59

18 Ocak 2025 19:15
Philips Robot Süpürge Sıkıntıları!
Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 11:41
Philips Robot Süpürge Arızası Ve Servis Sorunları
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Sürekli Arızalanan Robot Süpürgeye Çözüm Ve Değişim Talebim Reddedildi!

29 Ekim 2025 08:27

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri