Philips Ev Aletleri Philips HD9880 Airfryer Connected Wi-Fi Bağlantısı Kurmuyor

11 Ağustos 2023 11:503.640

Philips HD9880/90 Combi 7000 Serisi XXL Connected Airfryer WLAN bağlantısı kurmuyor. Evin içinde en 10 tane cihaz internete bağlı, tüm adımları izleyip uygulamayı farklı cep telefonlarında da kurup denememe rağmen hiçbir türlü evimizde ki Wi-Fi ağını görüntülemiyor. Binada ki bütün komşuların Wi-Fi ağları listeleniyor, ancak bizim ki yok. Ne yaptıysam bulduramadım, Manuel Wi-Fi bilgilerini girmeme rağmen, hata var deyip yine bulmuyor. Hatta Airfryerin bozuk olma ihtimaline karşılık iade ettim ve başka bir mağazadan tekrar satın aldım. Ama aynı sıkıntı bunda da devam etmekte, yani Philips marka Airfryer isminin bir parçası olan 'Connected' fonksiyonunu bir türlü kullanma tecrübesi edinemedik. Pazar lideri bir markanın en üst ve en pahalı modelini satın aldık ama konu hakkında Philips müşteri temsilcisi ile irtibata geçmeme rağmen yardımcı olmadılar. Yetkili servise havale ediyorlar, ancak yetkili servis de Airfryer'i alıp kendilerine götürmemi istiyorlar, problem orada da devam edeceğini, sonuçta benim Wi-Fi 'nin yetkili servisin orada olmayacağını ve bu şekilde problemin çözülemeyeceğini bir türlü anlatamadım. Konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek bir muhatap şu ana kadar bulamadım, en son buradan şansımı denemek istedim.

14 Ağustos 2023 09:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise cihazınızı götürmenizi rica ederiz. Gerekli kontroller yapılacak olup memnuniyetle destek sağlanacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Murat
14 Ağustos 2023 09:57

Sayın Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi çalışanı, öncelikle hızlı cevabınız için teşekkürler, ancak anlaşılan benim yukarıda ki şikayetimi okumadan ve anlamadan otomatiğe bağlanmış bir yanıtlama şekliyle cevap yazılmış. Konuyu anlamanız için buraya tekrar yazayım: sorun cihazın benim evde ki WLAN ağını bulmamasından kaynaklı, evde bulamadığı ağı Avcılar'da ki teknik serviste nasıl bulacak? Eğer problemi anladıysanız çözüm öneriniz farklı olması gerekir.

23 Ocak 2024 15:51

Hocam ben kullanıcıyım. Wi-Fi 5,6 yi görmüyor. Sadece Wi-Fi 4 görüyor. Modemde le. Biraz uğraşırsınız bazı modemler Wi-Fi 4 u kapalı kuruyor olabilirler. Modemle biraz uğraşın isterseniz

20 Eylül 2023 22:28

Murat bey konuyla ilgili bir çözüm buldunuz mu? Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Cihazı bugün aldım sabahtan beri her şeyi denedim olmadı?

Philips Airfryer Combi XXL 7000 Hayal Kırıklığı

31 Ekim 2023 15:5712.168

Philips Airfryer Combi XXL 7000 1 ay önce satın aldığımız Philips Airfryer Combi XXL 7000 cihaz, otomatik programında ye...

1 Destek

PHILIPS Airfryer İnternet Bağlantısı Yapılamıyor

25 Ekim 2023 23:033.015

Philips 9285 modeli airfry satın aldım. Sabahtan beri Wi-Fi özelliğini bağlamaya çalışıyorum. Komşuların Wi-Fi sini görü...

Tümünü Gör
Aldığım Bütün Philips Ürünlerinde Sorun Yaşadım

Aldığım BütünPhilips Ürünlerinde Sorun Yaşadım

Süleyman
Philips Airfry Üst Kapak Erimesi

Philips AirfryÜst Kapak Erimesi

Cahit
Philips XXL Airfryer Duman Sorunu!

Philips XXLAirfryer Duman Sorunu!

Esra
Philips Ev Aletleri  Acil Çözüm İstiyorum!

Philips EvAletleri  Acil Çözüm İstiyorum!

Aleyna
Philips Airfrey Kapak Kapanmama Problemi