Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 15:36

Eylül 2022 de Vatan Bilgisayar'dan Philips ekmek kızarma makinesi aldım. 2023 yılının mayıs / Haziran ayı gibi kenarları eridi cihazın. Ürünü götürdüm ve aynı üründen bana bir adet verdiler. 15 gün kadar kullandım hooop tekrar üründe aynı sorun. Cihazın kenarları eridi ki görsellerini ekleyeceğim. Ev daha 3 aylık prizde başka ekmek kızartma makinesi ve küçük ev aletleri kullanıyorum dolayısı ile elektrik veya akım sıkıntım da yok. Tekrar ürünü gönderdim özür dileyip yeni daha iyi bir ürün göndermek yerine tekrar aynı ürünü onaylamışlar! Şaka gibi akla mantığa aykırı bu durum. Para iadesi istemiyorum çünkü zarar ederim. Bir an önce çözüm istiyorum 2 tekrar eriyen bir ürünün yerine aynı ürünü tekrar onaylayıp vermek ne kadar mantıksız. Acil dönüş ve özür akabinde çözüm bekliyorum.

27 Temmuz 2023 15:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına cihazınızın hangi yetkili servise gönderildiğini iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Ev Aletleri Philips HD2581/90 Kronik Sorun

10 Eylül 2023 10:14
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Garantisi Dolan Ekmek Kızartma Makinesi Çöp Oldu

13 Eylül 2024 09:50