PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge Klipsi

PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge Klipsi
21 Nisan 2024 12:56

Philips speedpromax marka şarjlı dikey süpürgeyi 2023 7. Ay gibi aldık. Teleskopik borunun üst kısmındaki klips süpürme esnasında henüz 4-5 aylık makine olmasına rağmen atmaya başladı. Devamında kırıldı. Servisle görüştüğümde garantiye girmediğini belirterek yenisini ücretiyle servisten aldım. Şu an klips dikkat etmemize rağmen yine kırıldı. Müşteri hizmetleri ile telefonla görüştüğümüz de herhangi bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Bu alete her 2-3 ayda bir 300 TL parça almak zorunda bırakan Philips ürününün ayıplı olduğunu düşünüyorum. İade etmek istiyorum

22 Nisan 2024 14:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile ücretli işlem sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Veysel sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 21:39
Aygül sonuçtan çok memnun

24 Eylül 2024 21:30
"Ürünüm teknik serviste ücretsiz olarak onarıldı. Sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim."
PHILIPS Ev Aletleri Philips SpeedPro Max Şarjlı Dikey Süpürge Pişmanlığı
PHILIPS Ev Aletleri Philips SpeedPro Max Şarjlı Dikey Süpürge Pişmanlığı

03 Aralık 2023 12:21
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 19:41
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri