Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 20:19

İnternetten 22.12.23 tarihinde aldığım ütü geldiği günden bu yana su akıtmaktadır. Satıcıya gönderdim sorun olmadığını su akıtmadığını söyledi. Ürün bana geldi kontrol ettim su akıtıyor bu sefer Sakarya merkezdeki servisine hususi 50 km yol giderek kendim bıraktım ertesi gün sorun yok diye aradılar su akıtırken video çekmemi istediler. Anlamadığım arıza tespitini ben yaptıktan sonra niye servis hizmeti veriyorlar. Neyse eve geldik video kaydını açtım ütü ısındıktan sonra ütü yapmaya başlayınca yine çamaşırlara su damla izi bırakmaya yani su akıtmaya devam etti. Video kaydını buraya yükleyemedim. 3 ayda 2 defa kullanmadığım ürünün öncelikle değişimini talep ediyorum. Ve markanın ürünün arkasında durmasını istiyorum.

28 Mart 2024 21:02

Philips Azur 8000 serisi su akıtma problemi için 2 defa servisi gönderdik sorunumuz çözülmüyor çağrı merkezi ilgilenmiyor. Kesinlikle malinin arkasında durmuyorlar. Tavsiye etmiyorum kimseye. Biz mağdur edildik siz sayin kullanıcılar bu markayı tercih etmeyiniz. Şikayetimizi dikkate alıp cevap vermekte bile zorlanıyorlar satış sonrası hizmeti iyi olmayan hiçbir markayı tercih etmeyiniz.

28 Mart 2024 21:01

profile profile
24 Mart 2024 11:37
PHILIPS Ev Aletleri Philips Azura Ütü Su Akıtma Sorununun Çözülmemesi

Servisin bu cihazda arıza yok diye teslim ettikten sonra attığım videolar sonucu attığı mesaj. Sıfır üründede hata çıkabilir olması gereken para iadesi veya ürün değişimdir. Biz tamirine razi gelmişiz 2 defa servise göndermişiz daha arıza tespitini yapamamışlar. Çağrı merkezini arayıp durumu anlattım videoları atmak istedim servis ile görüşmüş servis ısrarla sorun olmadığını iletmiş o yüzden videoları atmanıza gerek yok isterseniz tekrardan servise gönderin dedi. Benimde başka işim gücüm yok 50 km uzaklıktaki servisinize Devamlı getir götür yaparım. Satış sonrası hizmet sıfır.

27 Mart 2024 18:04 (Şikayetten 4 gün sonra)
27 Mart 2024 22:25

Peki 2 defa servise gönderdiğimizde urunu servisleriniz böyle bir şey olabileceğini tespit edemediler mi. Hadi Biz cahiliz servisleriniz madem dediğiniz gibi bir şey olduğunu farz edersek neden bu işlemi kendileri yapmadılar şu an biz mağduruz cihazı kullanamıyoruz. Müşteri memnuniyeti sizin için hiç mi önemli değil. Çözüm odaklı olmanız gerekmekte ve empati yapmanız gerekir.

21 Ocak 22:01

Kesinlikle markayı evinize koymayın satış sonrası rezalet

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Azur Ütü Su Akıtıyor

23 Şubat 2024 10:53
philips-ev-aletleri-philips-azur-utu-su-akitiyor-1.pdf

18 Temmuz 2023 22:48

22 Haziran 2023 22:53
Sema sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 12:36

05 Ekim 2023 10:26