PHILIPS Ev Aletleri Philips Azur 7500 Ütü Şikayeti

07 Ekim 2023 12:53

Vatan mağazasından 1 ay önce aldığım Philips Azur 7500 marka ütü, kıyafetlerin dikiş kısımlarını beyazlattı ve dikişsiz yüzeyleri de aynı şekilde beyazlattı. Ayrıca kırışıklığı gidermiyor ve bıraktığı beyaz lekeler de çıkmıyor. Asker olduğum için eşimin üniformaları ütü yüzünden mahvolmuş durumda. Çağrı merkeziyle görüştüm fakat ütüyü mağazadan aldığım için iade veya değişim yapılamayacağını söylediler. Başka bir modelle mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

11 Ekim 2023 11:11

Vatan mağazasından almış olduğum philip Azur 7500 ütü kıyafetlerimi beyazlattı özellikle dikiş kısımlarında çıkmayan beyaz lekeler bırakıyor ayrıca kırışıklığı açma performansı da çok düşük Asker eşiyim eşinin üniformaları deforme olmuş durumda Philips çağrı merkezi Vatan mağazasından alındığı için iade değişim yapmadı ütünün iade edilip mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

11 Ekim 2023 11:06

Vatan mağazasından 1 ay kadar önce aldığım Philips Azur 7500 ütü kıyafetlerde beyaz izler bırakıyor. Özellikle dikiş kısımlarında çıkamayan beyazlıklar oluşturdu. Asker eşiyim esimin üniformaları ütü yüzünden zarar gördü. Philip çağrı merkezi Vatan mağazasından aldığım için iade değişim kabul etmedi. Ütünün iadesini istiyorum

Ek
13 Ekim 2023 09:49 (Şikayetten 5 gün sonra)

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Philips Azur 7500 Kıyafetleri Parlatıyor Ve Beyaz Leke Bırakıyor.

13 Kasım 2023 10:36
Philips Azur 7500 Kıyafetleri Parlatıyor Ve Beyaz Leke Bırakıyor.

26 Ağustos 2025 16:59

19 Temmuz 2024 21:15