Rezzan sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips 4300 Serisi Kahve Makinesi Arızası

29 Mart 2024 14:12

Merhabalar iyi çalışmalar 23.11.2023 tarihinde satın aldığım Philips marka 4300 serisi kahve makinem aldıktan 2 ay sonra kullanıma bağlı olmadan kendiliğinden arıza açtı. 30.01.2024 te Philips yetkili servise gidip daha 2 aylık ürünün değişimini talep ettim fakat olmayacağını söyleyip ürünü tamir edeceklerini iddia ettiler. 30.01.2024 te servise teslim ettiğim ürün 09.02.2024 tarihinde tamir edildi söyledi ve ben ürünümü geri aldım. Eve gidip kahve yapmak istediğimde ürün yine çalışmadı ve aynı hatayı verdi. Ertesi gün koca makineyi kucaklayıp tekrar Philips servise götürdüm cihazda bir şey yok dediler ve almadılar. 20.02.2024 tarihinde yine servise götürdüm ve kesinlikle değişim talep ettiğimi söyleyerek ürünü teslim ettim. Yine talebim geri çevrildi, arıza kaydı açıp ürünü teslim aldılar. Teslim aldıkları ürünün sorununu giderdiklerini söyleyip 29.02.2024 tarihinde ürünümü teslim ettiler. Kahve makinamı götürdüm ve bir hafta kullandım sonra yine aynı hatayı verdi 4. Kezdir kucaklayıp götürdüğüm makineyi 18.03.2024 tarihinde yine mecburen yetkili servise teslim ettim. 20.03.2024 tarihinde yine ürünüm tamir edildi iddiasıyla bana teslim edildi. 13.499,99 ₺ ödediğim cihazı asla kullanamadım, defalarca değişimini talep ettim fakat hep geri çevrildi. Şikayetim asla giderilmiyor bu yüzden gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

03 Nisan 2024 14:11 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Ş., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. Kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

17 Nisan 2024 17:16

Sayın Ş., Cihazınızda pompa hava yaptığı için pompa havası alınmıştır. Cihazınız standartlar dahilinde çalışmaktadır. Ayrıca cihaza ait kutu ve garanti belgesi olmadan değişimin mümkün olmadığını belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Rezzan
17 Nisan 2024 19:47

Merhabalar cihazın arızasının büyüklüğü küçüklüğü inanın beni bu saatten sonra ilgilendirmiyor tek bildiğim ben bu cihazı alalı 4 ay oldu ve giç kullanamadım. Ayrıca ürünün garanti belgesi faturası var sadece kutusu yok. Garantisi varken kutusunun olması neden zorunlu anlamış değilim. Bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyorum

Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Philips 4300 Series Kahve Makinesi 4 Ay Olmadan 2 Defa Arızalandı

Şebnem
18 Ekim 2023 10:26
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Kahve Makinesi İçin Acil Değişim Talebi

Murat
18 Eylül 20:43

Philips Garanti Bitiminden Hemen Sonra Arızalanan Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı

Veysi

philips-kahve-makinesi-tamir-sureci-ve-servis-sorunu-1.pdf
Eray sonuçtan çok memnun

Eray
05 Mayıs 16:00
"Sorunun çözümü için teşekkürler"
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri