Nur sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Fc6724/01 Şarjlı Dikey Süpürge Hortum Yırtılması

Philips Ev Aletleri Fc6724/01 Şarjlı Dikey Süpürge Hortum Yırtılması
17 Aralık 2022 14:17

6 ay önce Trendyol üzerinden aldığım fc6724/01 Philips şarjlı dikey süpürgenin başlık kısmındaki ufak hortumu hiçbir darbe almadan kendiliğinden yırtılmaya başladı yetkili servise götürdüğümde o parçanın garanti kapsamında olmadığını istersem 900 TL verip yeni bir başlık almamı söylediler Philips çağrı merkezine şikayet kaydı açtım 1 gün içinde dönülür denildi hiçbir dönüş olmadı. Ufak bir hortum parçası neticede süpürgenin parçaları nasıl tedarik edilemiyor anlamadım kurumsal bir yer diye bir çok ürünümü Philips den aldım ama hayal kırıklığına uğradım.

19 Aralık 2022 16:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Ş., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. İlgili parçayı www.phaksesuar.com sitemizden ya da yetkili servislerimizden ücret karşılığında satın almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Philips SpeedPro Süpürge Başlığı Sorunu Ve Servis Memnuniyetsizliği

Ercan
04 Şubat 11:40
philips-speedpro-supurge-basligi-sorunu-ve-servis-memnuniyetsizligi-1.pdf

Kendi Kendine Çalışan Süpürge Mağduriyeti

Selin
04 Kasım 23:13
Cetin sonuçtan hiç memnun değil

Cetin
17 Aralık 2024 17:13
Garanti Uzatımı Sorunu Ve Sürekli Arızalanan Süpürge
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürgemin Sorunları Giderilmedi, Servis Sonuçları Güven Vermiyor

Ersin