Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Aqua Plus Şarjlı Süpürge Boya Atma Sorunu

Philips Ev Aletleri Aqua Plus Şarjlı Süpürge Boya Atma Sorunu
20 Aralık 2023 09:19

Uzun araştırmalar ve satış temsilcisi arkadaşların ısrarcı önerileri doğrultusunda 06.12.2023 tarihinde İstanbul Marmara Park AVM Teknosa mağazasından satın aldığım Philips xc8057 Aqua Plus şarjlı dikey süpürge, yaklaşık üçüncü kullanımda güç tuşu çevresinden boya atmaya başlamıştır.
Ürünün boya attığını fark ettiğimiz tarih 13.12.2023'tür. İş yoğunluğu nedeniyle daha erken bir tarihte müsait olamadım ve 18.12.2023 tarihinde ürünü aldığım mağazaya başvurdum.
Mağaza yetkilileri, ürünün yeni olduğunu ve değişim talebiyle servise başvurmam gerektiğini söylediler. Bana adresime yakın yetkili teknik servis bilgilerini verdiler ve bir gün sonra İstanbul Avcılar'daki yetkili servise bizzat ürünü götürdüm.
Ancak yetkili servisten destek alamadım. Ürünün fotoğraflarını, faturasını ve garanti belgesini e-posta yoluyla göndermemi istediler. Değişimi geçtim, boya atmasının kullanıcı kaynaklı olabileceğini öne sürerek ürünü incelemeyi bile kabul etmediler.
Philips müşteri hizmetleri ve WhatsApp destek hatları üzerinden çözüm aramama rağmen sonuç değişmedi ve kullanıcı hatası olarak nitelendirilerek destek verilmedi. Ürünü eşime hediye olarak almıştım ve bu durum büyük bir hayal kırıklığına yol açtı çünkü üç kez kullanılan bir ürünün temas edilmeyen bir bölgesinin ve ileride farklı bölgelerinin de boya atması kabul edilemez.
Günümüz şartlarında yüksek fiyatlarla satılan bir ürünün bu kadar kısa sürede deforme olması kalite açısından sorgulanmalıdır. Konuyla ilgili gerekli mercilere başvuracağımı belirtmek isterim.

28 Aralık 2023 09:33 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Volkan
29 Aralık 2023 22:22

Şikayetimi okumadan tam bir hafta sonra vermiş olduğunuz bu komik cevap için teşekkür ederim. Yetkili servisinizin satın almış olduğum kusurlu ürünle hiç ilgilenmemiş olduğunu yazmış olduğum şikayette açıkça belirtmiştim halbuki.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
10 Ekim 20:48
Bir Haftada Arızalanan Süpürge İçin İade Talebim Karşılanmadı
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
22 Eylül 2023 21:39
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
27 Aralık 2024 14:27
philips-supurge-aksesuar-garantisi-hayal-kirikligi-4.pdf
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
02 Ocak 2024 23:47
6 Aydır 1 Kez Bile Kullanılamayan Philips Aqua Trio Mağduriyeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Philips Dikey Süpürge Hayal Kırıklığı ve Yetersiz Servis Deneyimi

Ali