Philips Elektrikli Süpürge Asla Çekmiyor

12 Aralık 2023 19:33

Philips marka FC9330 model elektrikli süpürgeyi Mayıs ayında BİM'den satın aldım. Asla çekmiyor. Henüz 10 gün önce filtrelerini temizleyip taktım. Ki aynı modelin lacivertini senelerce kullanmış bir insanım. Servise 70 yaşındaki babam elinde taşıyarak götürdü. Servis filtreleri bahane ederek geri göndermiş. Elinizi tuttuğunuzda dahi çekmediği belli bir ürünü evden teslim almadıkları gibi, bir de hiçbir müdahalesiz geri göndermişler. Filtreler temiz değil denmiş. Dediğim gibi 10 gün önce temizlenmişti filtre. Çekmesini engelleyebilecek bir toz yoktu. Zaten filtrelerden bağımsız çekim gücünü kontrol ettiğinizde de çekmediğini görebiliyorsunuz. Twitter 'dan yetkili birine ulaşmak istedim ve sorunumu çözmelerini istedim.

Fakat onlarda bana yetkili servisin ağzıyla cevap verdiler. "Servisimiz cihazı kontrol ettiklerini ve bu doğrultuda filtrenin deforme olduğu bilgisini ilettiklerini aktarmışlar" fakat böyle bir durum söz konusu bile değil. Daha mayıs ayında alınan bir ürün için ne fitresinin deforme olması? Başlarından savmak için yaptıkları besbelli. Değişim olduğunda düzelecekmiş ki, kendi sitelerinde fitre değişimi için 2 yıl önerilirken! Sorun sadece bu da değil, filtrelerden bağımsız olarak makineyi kontrol ettiğinizde motorun olduğu yere elinizi tuttuğunuzda elinizin çekiminin olmadığı net bir şekilde belli. Yetkili birileriyle görüşmek istiyorum. Muhatap dahi bulamıyorum. Bu mudur koskocaman Philips?

22 Aralık 2023 17:12 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında en kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Aralık 2023 14:04

Sayın Tüketicimiz, İlgili süpürge için eve servis hizmetimiz bulunmamaktadır. Süpürgenizde teknik bir arıza olmayıp müşterimizin düzenli olarak temizleme işlemi ve belirli aralıklarla filtre değişimi yapılması gerekiyor. Sarf ürünlerinin cihazın garantisi ile ilgili değildir. Bu durum markadan bağımsız tüm filtreli süpürgeler için geçerlidir. Yeni filtre satın aldığınız zaman çekim gücü için süpürgenizi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. www.phaksesuar.com sitemizden ya da yetkili servislerimizden filtreyi ücret karşılığında satın alabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Melek sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 21:19

01 Mart 2025 22:50
Ediz sonuçtan hiç memnun değil

Philips Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

04 Ocak 2025 14:59
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 12:15
Philips Süpürgede Garanti Kapsamı Ve Parça Kırılma Sorunu
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 16:34
PHILIPS Ev Aletleri Philips Maraton FC9210 Filtre Kalitesizliği