Philips Buhar Kazanlı Ütünün Su Tankının Kırılması Ve Yenisinin Olmama

28 Nisan 2023 20:42

GC9545/02 Philips Perfect Care Silence Buhar kazanlı ütümün su tankı kırıldı. Servisi aradım ve iki haftanı sonunda bu parçanın stoklarda olmadığını söyledi. 8.000 Tl değerindeki bir ütünün sadece su tankı kırıldığı için kullanılamaması hiç adil değil. Philips gibi yılların markası ve güvenilir olduğunu düşündüğümüz bir markanın bu sorunumu acilen çözmesini bekliyorum. Ekte gönderdiğim su tankını istiyorum.

02 Mayıs 2023 22:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın C., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında cihazın üretim tarihi, 01.03.2013 yılıdır. Ütülerde üretim tarihi itibariyle yedek parça bulunma süresi 10 yıldır. Şuan da dilerseniz size en yakın yetkili servisimizden destek alabilirsiniz. Eğer yardımcı olabilecekleri konu varsa size memnuniyetle yardımcı olabilirler. Yetkili servis linki; https://www.philips.com.tr/c-w/tuketici-urunleri-destek/yetkili-servisler.html Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Sibel
Sibel
12 Mayıs 2023 14:45

Zaten servisi aradığımı ama onların da yardımcı olamadığını şikayetimde belirtmiştim. O yüzden buraya yazdım. Sizin çözüm üretebileceğinizi düşündüğüm için. 01.03.2013 de başlayıp 01.03.2023 de bittiğini söylüyorsunuz yani 2 ay geçmiş ve 2 ayda da tüm ürettiğiniz kazanlar bitmiş diye mi düşünmeliyim. Anlamadım ki. Ben 10 yıl önce almadım ki. 5 yıl önce alsam ütüyü daha 5 yıl kullanabilirim... Madem 10 yılda bozulacak... Yani sizin yedek parçalarınızı en az 20 yıl üretmeniz gerek... Bana bir adet kazan bulabilirseniz çok sevinirim.

Philips Kazanlı Ütü İçin Yedek Parça Bulamıyorum!

30 Nisan 2025 22:41
Philips Kazanlı Ütü İçin Yedek Parça Bulamıyorum!
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2025 14:12

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri