Philips  Aqua Plus Süpürgem Çalışmıyor

17 Mayıs 2024 23:363.162
Elif
17 Mayıs 2024 21:10

Philips Aqua Plus süpürgemin fırçası sürekli çalışıyordu ardından fırça dönmemeye başladı şimdi de şarjı var ama çalışmıyor daha alalı 10 ay oldu

20 Mayıs 2024 11:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

11 Eylül 2024 11:06

Philips dikey süpürgeyi alalı 4-5 ay oldu ilk uzun hortumu kırıldı ücretli yaptırdım şimdi ise ışıklı başlığı 1 saniye açılıyor ardından duruyor ve çalışmıyor

Philips 8000 Aqua Plus Kronik Hatası

"Çok kısa sürede dönüş yapıldı ve komple boru kısmini ücretsiz bana kargoladılar. Ben genelde turbo süpürüyorum. Hali gibi yüzeylerde turbo modunu uzun sure kullanmamam gerektiğini öğrendim. Philips uzun yıllardır kullanıyorum ve bütün ürünlerinden memnunum. Bu kadar kısa sürede dönüş yapıp sorunu çözmeleri beni çok memnun etti. Teşekkürler Philips."

Tümünü Gör
Philips Aqua Trio 9000 Hüsranı!

Philips Aqua Trio9000 Hüsranı!

Doğan
Philips Kalitesiz Parça Kullanımı