Sinem sonuçtan çok memnun

Philips 8000 Serisi Dikey Süpürge Değişen Parça Problemi

05 Şubat 2024 21:37
Sinem'in Teşekkür Mesajı
“Emel hanım ve Beyza hanıma çok teşekkür ediyorum”
profile profile
05 Şubat 2024 14:21

2022 Ağustos ayında aldığım Philips 8000 serisi dikey süpürge bir yıl olmadan videoda gösterdiğim ana birleşme noktasında çatlat oluştu ücreti karşılığında değiştirdim serviste, motor kısmını takarken mandal kırıldı onunda değiştirdiler, ancak değişen parçadan sonra arada boşluk fark ettim tekrar götürdüm servise normal olduğunu söylediler ancak ilk alındığında bu şekilde bir sallanma yoktu üründe tam kavrıyordu parçalar sonrasında mandal üç defa daha kırıldı yine değiştirdim onları sorun daha da ilerledi ve parçalar birbirinden ayrılıyor süpürge yaparken, destek hattınızı aradım ve yardımcı olamayacaklarını söylediler, farklı markalar ürünlerinin arkasında dururken ismine güvenerek aldığım süpürgem hayal kırıklığı oldu. Ne yapmamı önerirsiniz bantla mı yapıştırayım garantisi olan süpürgemi nasıl kullanmaya devam edeyim düşüp kırılacak diye elimde zaptetmeye çalışarak. İvedilikle çözüm önerinizi bekliyorum.

23 Şubat 2024 11:31 (Şikayetten 17 gün sonra)

Sayın H., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili hangi servisten destek aldığınızı öğrenebilir miyim? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Şubat 2024 12:38

Bursa - Nilüfer Philips kaya elektronik servisinde işlem yapıldı. Mandallarda orada değişti. Müşteri hizmetlerinizide aradım bir şey yapamayacaklarını net şekilde ilettiler. Videoda olan boşluğu görüyorsunuz. İkisi birbirinden ayrılıyor. Aldığımda böyle değildi. Parça değişinde oldu. Firma olarak desteğinizi bekliyorum ürün ve parçalarınızın arkasında durmalısınız. Ben ücret karşılığında değiştirdim bütün parçaları ve şu an kullanamıyorum.

04 Mart 2024 22:43

Dönüş bekliyorum ama ilgilenen yok

05 Mart 2024 14:31
06 Mart 2024 12:18
06 Mart 2024 20:17

Ben anlatamadım sanırım, bu parçayı zaten çatlama olduğu için değiştirdim serviste, sonrasında arada bu boşluk oluştu. Aynı hafta tekrar götürdüm. O boşluğun normal olduğunu söylediler. Sonrasında günler geçtikçe iki parça birbirinden ayrılmaya başladı videoda gösterdiğim gibi. Bu nasıl bir kullanıma bağlı deformasyon. Çatlama olmasaydı değiştirmeseydim bir sorun yoktu. Bu süpürgeyi her alan bir yıl dolmadan ve hatta her sene bu parçayı mı değiştirmek zorunda. Süpürge kullanıldıkça parça mı yenilenmesi gerekiyor sürekli. Bunu kullanım kılavuzuna yazdınız mı bu parça ücret karşılığında değişecek çünkü kullandıkça süpürgeyi bu kısımda deformasyon olacak ve bunun bedelini siz ödeyeceksiniz diye. Alırken belirttiniz mi. Yoksa süpürgeyi kullanmamız mı lazım dursun bir köşede diye mi alıyoruz. Ben sizden çözüm istiyorum diğer firmaların sağladığı gibi. Kaldı ki bu şikayetimi müşteri hizmetlerini arayacakta ilettim daha önce kontrol edebilirsiniz. Bu kullandıkça değil parça değişince olan bir sorun. Parçanın tekrar değişmesi konusunda destek vermeniz gerekiyor. Ve gerekirse incelemelisiniz ki başka kişilerin başına gelmesin. Parça sorunlu ya da takarken bir sorun oluştu. Siz sadece başınızdan savıp dönüş yapmış olmak için cevap yazıyorsunuz. Konunun incelenmesini talep ediyorum. Bu kadar zor olmamalı müşteriyi kazanmaya çalışmak

06 Mart 2024 20:19

Gerekli incelemeler sağlanmıştır diye belirtiyorsunuz. Süpürgeyi kim gördü kim kontrol etti ki bunu yazıyorsunuz. Ayrıca mandal değişimi falanda yapılmadı

19 Mart 2024 18:53

Hala bir cevap dönmüyorsunuz. Arayabildiğim, yazabildiğim, muhatap bulabileceğim neresi varsa yazacağım arayacağım. Firmanızın taktığı parça dan kaynaklı bu sorunu kullanıma bağlı deformasyon diyemezsiniz. Ürünü görmeden bir de. Bu kadar mı ilgisiz siniz. Bu yazıyı ürün almadan okuyacaklar ve destek olmaya dahi çalışmadığınızı görecek birçok potansiyel müşteriniz olacak. Bir muhatap istiyorum, lütfen!

06 Nisan 2024 14:11

Kaç yerden yazdım, aradım, bu kadar ilgisiz firma görmedim. Ucuz dediğimiz Sinbo bile çözüm sunuyor yeri geldiğinde. Alınmaz asla Philips

18 Nisan 2024 15:31

Sayın H., Telefon kanalı ile size ulaşılmıştır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

27 Nisan 2024 20:20

Emel hanım ve Beyza hanıma çok teşekkür ediyorum ücretsiz parça değişimini sağladılar. Gerçekten suçum olmadan mağdur ediliyordum. İlgilendikleri için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar

27 Nisan 2024 20:21

Emel hanım ve Beyza hanıma çok teşekkür ediyorum

03 Haziran 2025 13:49
Philips SpeedPro Max Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor, Çözüm Bekliyorum