Emre sonuçtan hiç memnun değil

Philips 8000 Series Aqua Plus Süpürge Kırılan Parça

26 Haziran 2023 16:31

Philips 8000 Series Aqua Plus dikey süpürgeyi alalı 6 ay oldu internette şikayetler olmasından dolayı çok dikkatli kullanmamıza rağmen uzun parça plastik akşamından ikiye ayrıldı. Parçayı incelediğimde sadece 3 taraftan sabit olduğunu asil kırılan yerin bir desteği olmadığını fark ettim. Firmayı aradım sarf malzeme diyorlar. Bu konuda çok şikayet var kronik olduğu belli. Firma mağduriyetimizi gidermezse tüm yasal haklarımı kullanmanın yanı sıra tüm alışveriş siteleri, tüm sosyal medya platformlarında bu ürünün hatalı üretildiğini ve Philips gibi bir markanın ürününe sahip çıkmayacak kadar küçüldüğünü anlatacağım.
Teşekkürler.

05 Temmuz 2023 17:37 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Emre
05 Temmuz 2023 17:52

Merhaba sattığınız ürünün kırılan parçası kronik problemli kullanımla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bundan sonra Philips markası benim ve çevremdeki insanlar için bitmiştir her yerde kalitesizliğinizi ve ilgisizliğinizi anlatacağım. Biz mağdur olduk başkaları olmasın.

Emre
05 Temmuz 2023 18:15

Ve 6 ay gibi kısa bir sürede hasarlanmış komiksiniz. Bu urunu alan 10 kişiden 8 kişide aynı problem var. Simdi urunu satılığa çıkarıp sizden kat kat daha kaliteli olan malum markayı alacağım.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 14:55
Philips Aqua Plus 8000

10 Haziran 15:05

Philips Süpürgede Tasarım Hatası Ve Garanti Mağduriyeti

15 Ekim 13:47
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 02:22
Philips Aqua 8000 Plus Süpürge İle Yaşanan Sorunlar
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Philips Dikey Süpürgede Tekrarlayan Kırılma Ve Yetersiz Destek

06 Haziran 14:12