Philips 3000 Series Robot Süpürge Sorunu

16 Ocak 2024 08:521.566
Umay'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Philips 3000 Series Robot Süpürge
Yaklaşık 2 ay önce aldığım ve neredeyse her gün kullandığım Philips robot süpürgem dünden beri lazer sensörü sıkıştı hatası veriyor. Uygulama bildirimlerinde ise ana fırça sıkıştı ya da dönen fırçamda bir şeyler ters gitti bildirimi alıyorum. Fırçalar temiz haznesinde bir sıkıntı yok bu kadar kısa sürede bozulmuş olması can sıkıcı! Philips aldığıma bin pişman oldum!

6 Şubat 2024 11:55 (Şikayetten 21 gün sonra)

Sayın V., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

3 Mayıs 2024 08:08

Teşekkürler

Nazlı
Nazlı
21 Ocak 2024 02:14

Şu an bende aynı hatayı alıyorum ve benimde daha 3 ay oldu, servise götürdüm yaptık dediler olmamış tekrar getirin dediler, ilginç olan şu parkede yapmıyor herhangi bir halı üzerinde iken o arızayı veriyor, aldığımdan beri o halıları süpürüyordu sonradan neden bu arıza oldu, güvendik Philips sağlam firmadır dedik şaşırttı

Philips 3000 Robot Süpürge Sürekli Hata Veriyor

Ahmet
1 Aralık 2024 22:462.477

9 aydır Philips 3000 robot süpürge modelini kullanıyorum fakat son 3 aydır doğru dürüst çalışmıyor. Sürekli 'lazer sensö...

Tümünü Gör
Philips Robot Süpürge Şikayeti

Philips Robot SüpürgeŞikayeti

Soner
Philips 3000 Serisi Robot Süpürge Kendi Kendine Durma Sorunu

Philips 3000 SerisiRobot Süpürge Kendi Kendine Durma Sorunu

Onur
Philips Robot Süpürge Sıkıntısı!

Philips Robot SüpürgeSıkıntısı!

Hafsa
Philips Su Haznesini Çıkaramıyorum

Philips Su HaznesiniÇıkaramıyorum

Nujin
Philips Robot Süpürge 3000 Serisi

Philips Robot Süpürge3000 Serisi

Başak
Philips Robot Süpürge Arızası!

Philips Robot SüpürgeArızası!

Aleyna