All in One Cooker HD2151/62 hd2151 62

09 Nisan 2024 18:30

Philips ALL İn One Cooker'in İçinde Leke Oluştu

Ayşe
09 Ocak 2024 01:07

PHILIPS Ev Aletleri Philips HD2151/62 Elektrikli Akıllı Düdüklü Tencere Patlaması

Selen

Saffet Şikayetini Yayından Kaldırdı

Philips Buharlı Pişirici Kapak Problemi

Sami
21 Ekim 2023 13:50
M. Atıf sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Servisin Küçük Bir Parça Yerine Komple Donanım Satmak İstemesi.

M. Atıf
06 Ekim 2023 17:33
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri

Marka Profili

PHILIPS Ev Aletleri 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100

Genişlik 35.2 cm
Ağırlık 6.2 kg
Yükseklik 31.7 cm
Isı Ayarı exist
Fonksiyonlar Çocuk/Emniyet Kilidi Dokunmatik Kontrol Paneli Favori Yemek Kaydetme Gecikmeli Başlatma Kolay Temizlik Ön Ayarlı Pişirme Otomatik Basınç Kontrolü Otomatik Kapanma Pişirme Sırasında Malzeme Ekleme Pratik Kullanım
Zamanlayıcı exist
Hazne Sayısı 1
Hazne Kapasitesi 5 lt
Pişirme Teknolojisi Basınçlı Pişirme

Marka Profili

PHILIPS Ev Aletleri 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör