Alptekin
27 Eylül 2024 19:01

Haziran ayının sonunda İstanbul Nev otodan 2024 model 3008 Allure araç satın aldık.

Aracın camları açılıp kapanırken kasma sesi geldiği için randevu alıp 13/08/2024 tarihinde Mar Oto Eyüp/İstanbul adresine aracı teslim etim. Servis aracı yıkayıp, cam bakımlarını yaptığını söyleyerek aynı gün teslim etti. Daha sonra aracımı kullanmaya başladığımda 90 km/s hızı geçtiğim sağ arka sunroof camından çıtırdı sesi gelmeye başladı. Aracı kontrol ettiğimde sunroof fitilinin hasar aldığını fark ettim. Mar Oto'yu arayarak aracın tavanından ses geldiğini, yaptıkları yıkama sonrasında sunroof fitilinin hasar aldığını söyledim. 19/08/204 tarihine randevu verdiler, aracı servise götürüp hasarlı fitili gösterdim. Trim ustaları izinde olduğunu aracı bıraksam bile bir şey yapamayacaklarını belirterek 02/09/2024 tarihine randevu verdiler. Aracımı tekrar servise götürüp teslim ettim. 03/09/2024 tarihinde aracı teslim almaya gittim ve servis müdürüyle görüştüm. Kendilerine aracımın servislerindeki yıkama sonrasında fitilin hasar aldığını söyledim. Kendisi durumun yıkamadan kaynaklı olmadığını ama fitilin bu hale normal şartlarla gelemeyeceğini hatalı malzeme olduğunu söyleyen bir maille garanti kapsamına alınması için bölge müdürüne yazacağını söyledi. Daha sonra bayi beni arayarak, fitilin dış etken sonunda hasar gördüğünü bu yüzden garanti kapsamına alınmadığıyla ilgili Peugeot'dan cevap aldıklarını belirttiler.

Sorun yaşamamak için 0 km araç satın aldık. 2 ayda 4-5 kez işimi bırakıp izin kullanarak servis peşinde koştum, araçsız kaldığım için taksi kullandım. Tüm bunların üzerine anlamsız bir şekilde sunroof fitiline zarar verilip sorumluluktan kaçınan bir yönetim anlayışıyla karşılaştık. Müşteri memnuniyeti anlayışınız bu mudur? Aracımdaki fitilin derhal değiştirilmesini talep diyorum.

profile profile

Emre
Emre

Merhaba, araç yeni kasamı eski kasamı?

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
27 Ekim 2024 12:52
Peugeot 3008'deki Fabrika Hatası Mağduriyeti
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Sıfır Araçta Bitmeyen Arıza Ve İlgisiz Servis

Büşra