Orkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Çorum Servis Sorunları

Orkan
12 Ağustos 2024 15:12

Peugeot Çorum Karataş bayisinden kasım 2023 tarihinde 2008 Allure paket sıfır araç aldık. Aracımızla 2024 yılı şubat ayında duvara sürtmeden oluşan hafif çizikler sebebiyle serviste sağ arka kapıda 13 bin liralık onarım ve boya işlemi yapıldı. Aracı teslim aldığımızda sadece sağ arka kapıya onarım boya yapıldığı tarafımıza iletildi. İşlem sonuçları faturalandırılmış şekilde bize iletildi. Aracımızı 2024 Ağustos ayında ev alma sebebiyle satmamız gerektiğinde işlemlerin hepsinin serviste yapılması sebebiyle fiyat belirlemek için bilgi almak istediğimizde söylenilen harici başka bir işlem olmadığı tekrardan sadece sağ arka kapının komple boyalı olduğu söylenildi. Ancak satış için ekspere gittiğimizde 3 parça boya çıktı. Bunlar; sağ arka - ön kapı ve sağ arka çamurluk tamamen boyalı görünmektedir. Bunun üzerine biz çok şaşırdık şok olduk, bayiye gittik. Servis ustası boya dengelemesi için sağ ön kapıda ve sağ arka çamurlukta vernik ve ayrıca boya işlemi yaptığını söyledi ve servisin bunu tarafımıza söylemediğini kabul etti. Burada sorun yaşadığınız nokta tam olarak yapılan işlemlerin tarafınıza söylenmemesi oldu. İlana koymadan 2 kere sorulmasına rağmen bize neden söylenilmedi diye sorduğumuzda yine söyleyecek bir şeyleri olmadı. Bu durumda satış yapacağımız kişiye de mahcup olduk. Bu durumda aracımızı 35 bin altında satmak zorunda kaldık. Karataş Çorum bayisinde o dönemki hasar birimi sorumlusu M****** bey özellikle teknik servis ustası ve servis müdürü konuyla ilgili hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Servis müdürü vernikten dolayı mikron değerinin yüksek çıktığını kabul etti. Fakat eksper raporunda bu kısım boyalı olarak görünüyor ve bu konuda mağduriyet yaşadığımızı belirttik. Yardımcı olmanın aksine aracı alan kişilerin keyifli ucuza aldık, eğleniyorlardır şeklinde bir yorumda bulundu. Bizim bu yaşadığımız mağduriyetin bahsettiğimizde ise fabrika tarafından boya hasarı bulunan Peugeot 208 sıfır aracın tutanak ile satış yapabileceğini söyledi. Bu şekilde saygısız ve ilgisiz davranılması hiç hoş değildi. Yaşadığımız stresin ve maddi kaybımızın bir iyileştirilmesi olmalıydı. Kesinlikle kimseye tavsiye bulunmuyoruz.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Fabrika Hataları Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Kenan
21 Ağustos 2025 13:44
Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 17:36
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
08 Eylül 2025 16:57
sifir-peugeot-3008de-boya-kusuru-ve-uzayan-cozum-sureci-magduriyeti-2.jpg
sifir-peugeot-3008de-boya-kusuru-ve-uzayan-cozum-sureci-magduriyeti-1.jpg
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
04 Ekim 2023 16:58
Peugeot Sıfır Araç Boya Hatası
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
27 Mart 2025 05:49