Petrol Ofisi Markete Plaka Doğrulamıyor

Ali
22 Ağustos 2023 22:581.405

Hiçbir Petrol Ofisi istasyonlarından aracımın plaka doğrulaması yapılmıyor. Müşteri hizmetlerine yazmama rağmen ilgilenen de yok. Devamlı akaryakıt almama rağmen bu sebeple hiçbir kampanyadan yararlanamıyorum. Araç plakamın PO card ile eşleştirilmesini istiyorum.

23 Ağustos 2023 10:47 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz geri bildirimi ilgili birimlere iletilmiş ve detaylı olarak inceleme başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin koşulsuz müşteri memnuniyetine dönüşmesi öncelikli hedefimizdir. Konuyla ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

23 Ağustos 2023 11:59

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Seyfullah
Seyfullah
25 Ağustos 2023 20:19

Merhaba. Yabancı plakalı aracımla Petrol Ofisinden motorin alıyorum fakat yabancı plakalı olduğu için kampanyalardan yararlanamıyorum maalesef. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum. Google Play'den Petrol Ofisinin app'ini yükledim fakat giriş yapamıyorum yardımcı olun lütfen.

Petrol Ofisi Positive Card Plaka Tanımlama

Haldun
5 Temmuz 2023 11:461.115

"Kısa süre de çözüme ulaşmak güzel teşekkürler"

Petrol Ofisi Kartıma Plaka Eşleştirilmesinin Yapılmaması

Özgür
21 Haziran 2023 00:00711

"Sorun çözüme kavuştu, teşekkür ederim."

Petrol Ofisi Hesap Oluşturma Hatası

23 Haziran 2023 00:34822

Tümünü Gör
Petrol Ofisi İademi Almadılar Ve Kötü Davrandılar

Petrol Ofisi İademiAlmadılar Ve Kötü Davrandılar

Rumeysa
Petrol Ofisi Akaryakıt Firmasında Kullanma Tarihi Geçen Ürünler Kampanyalı Satıyor

Petrol OfisiAkaryakıt Firmasında Kullanma Tarihi Geçen Ürünler Kampanyalı Satıyor

İsa
Petrol Ofisi Haksız Kazanç Sağladı!

Petrol Ofisi HaksızKazanç Sağladı!

Ahmet
Beylikdüzü Kavaklı Petrol Ofisi Şikayeti

Beylikdüzü KavaklıPetrol Ofisi Şikayeti

Görkem
Petrol Ofisi  Para Üstünü Eksik Veriyor!

Petrol Ofisi  ParaÜstünü Eksik Veriyor!

İsmail
Petrol Ofisi Temizlik Ve Hijyen Sorunu!

Petrol Ofisi TemizlikVe Hijyen Sorunu!

Anıl

Öne ÇıkanKonular