Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Kirli Ve Sulu Yakıt

02 Ağustos 2024 00:49

20 aae 965 plakalı aracıma Reşadiye kılıç petrol ofisinden yakıt aldım. Erzurum'a seyahat ediyordum. Aracımda yakıt arızası oluştu. Tekleme yaptı çalışmıyor. Gece vakti 5 kişilik ailemle araçta yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün mazot filtresini değiştirdim. İçinde su ve pislik vardı. 50 km gittikten sonra yeni taktığım filtrede de aynı sorunu yaşadım. 2 gündür bunların yüzünden yollarda perişan oldum. Aracım yine bozuldu. Tamir edecek durumum yok. İstasyonu aradığımda "Başka bir şeyden arıza yapsa dahi herkes bize yüklemeye çalışıyor" denilerek bir de yalancı suçlandık. Ben hakkımı helal etmiyorum. Petrol Ofisi müşteri hizmetlerini aradığımda ise 30-35 gün içinde ancak sonuçlanır gibi laflar söylendi. Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Yakıttan bozulan arabamdan dolayı ben mi suçluyum yani. Neden bu kadar zorlaştırılıyor çözüm süreci uzatılarak bıktırma politikası uygulayan petrol ofisine bir daha güvenip de yakıt alamam.
Fişim elimde duruyor

02 Ağustos 2024 09:13 (Şikayetten 8 saat sonra)
02 Ağustos 2024 09:58

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Ömer
Ömer
02 Ağustos 2024 10:06

Bana çözüm falan sunamadınız. Yıldırma bıktırma politikası uyguluyorsunuz. Süslü püslü lafları bırakıp doğru düzgün icraat yapın hatanızı ben ailemle çektim. 2 gündür yollarda aracın içinde yatıyorum bozuk yakıtınız yüzünden

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi'nde Ticari Müşteri Olma Sürecinde Yaşanan İlgisizlik Ve Saygısızlık

28 Temmuz 2025 16:32

02 Ağustos 2024 15:40
Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisinde Dizel Olan Aracıma Benzin Dolduruldu

14 Mayıs 2024 14:22
Petrol Ofisinde Dizel Olan Aracıma Benzin Dolduruldu
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Kalitesiz Yakıt Problemi

31 Ağustos 2024 12:24
Petrol Ofisi Kalitesiz Yakıt Problemi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Pompası Ve Pompacısı

09 Temmuz 2024 18:14