Mizgin sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisinde Dizel Olan Aracıma Benzin Dolduruldu

Petrol Ofisinde Dizel Olan Aracıma Benzin Dolduruldu
14 Mayıs 2024 14:22

Yanlış yakıt Petrol Ofisi
06.02.2024 tarihinde Diyarbakır'da Petrol Ofisi istasyonunda dizel olan aracıma benzin konuldu. Bir sonraki gün 2/3 km kadar yol gittikten sonra aracımda grimsi çıkan bir dumanı fark ettim ve bir arkadaşımı aradım bununla ilgili, bana hemen aracını sağa çek dedi, ardından çekici gönderdi, sonrası aracımda olan fişi fark ettim ve orada benzin yazıyordu. Aldığım istasyona gittiğimde aracınızı burada bırakın, biz gerekeni yaparız dediler. Birkaç saat sonrası aracım bana teslim edildi.
07.02.2024 tarihinde aracımı temizlemeleri için verdiğimde tarafıma işlemin yapıldığına dair herhangi bir fatura ve yakıt numunesi verilmedi.
Ardından aracımda sürekli sorun yaşamaya başladım, her istasyona gittiğimde şirket, prosedür, eksper muhabbeti ile süreci uzattılar.
Sonrası yapılan işleme dair fatura talep ettiğimde istasyon sahibi tarafından terslendim faturanın olmadığını falan dile getirdiler,
anladım ki sadece istasyonda depo mu boşaltmışlar, enjektör, pompa temizliği yapılmamış. Yaklaşık 1 aydır aracım serviste, Petrol Ofisi müşteri hizmetlerini aradım, mail attım, Genel Müdürlüğü aradım hala hiçbir sonuca ulaşamadım. Servis raporları, istasyon sahibi ile olan 2 aylık görüşmelerim, elimdeki fişimle yasal işlem süreci başlatacağım artık. Aracım kullanılamayacak halde
süreci zaman aşımına uğratmak istiyorlar sanırım, bir daha asla tercih etmeyeceğim bir istasyon

24 Haziran 2024 17:02

Yaşadığım yanlış yakıttan sonra Petrol Ofisi genel müdürlüğünde oluşturduğum şikayet kaydına 26 gün sonra cevap verildi. Ve istasyon yetkilisi sözde sorunun çözüldüğünü bildirmiş. Fakat hiçbir yetkili ya da temsilci tarafından aranmadım sorun çözüldü mü diye teyit edilmedi. Ve yaşattıklarına dair,5 aydır tek bir çözüm bulmadılar, çözmeye çalışmadılar

30 Mayıs 2024 00:20

Petrol Ofisi istasyon sahibi ile olan bir görüşmem sadece bu,2 ay boyunca oyalayıp eksper gelecek vb. Muhabbetlerle süreci buralara getirdi, ne genel müdürlük tarafından eksper geldi ne de herhangi bir geri dönüş. Aracımdaki meydana gelen ciddi hasarın karşılığı 30 bin tl istasyon sahibi hiç utanmadan bu parayı teklif etti. Yanlış yakıt dolumundan sonra anladım ki enjektör, pompa depo temizliği için 3/5 bin vermeyen istasyon sahibi, istasyonda sadece aracın deposunu boşaltmış, böyle birinin artık hiçbir şeyi çözemeyeceğini geçte olsa anladım. Sorun bizden kaynaklı değilse gelen eksper ücreti sizden gider biz sizi mahkemeye veririz vb. Cümlelerle göz dağı vermeye, vazgeçirtmeye çalışıyordu sanırım. Her fırsatta aracımdan emin olduğumu vurguladım ve şirket eksperinin gelmesini istedim, sonuç koca bir hiç. Süreci mahkemeye taşıdım sadece bu kadar zaman boyunca boşa beklemişim. Aynı zamanda beni kandırmış oldu bu anlamda da tüm haklarımı arayacağım Asla mütevazi davranmayın, söylemlerine İtimat etmeyin, beklemeyin!

29 Mayıs 2024 22:37

Petrol Ofisi istasyon sahibi ile olan bir görüşmem sadece bu,2 ay boyunca oyalayıp eksper gelecek vb. Muhabbetlerle süreci buralara getirdi, ne genel müdürlük tarafından eksper geldi ne de herhangi bir geri dönüş. Aracımdaki meydana gelen ciddi hasarın karşılığı 30 bin tl istasyon hiç utanmadan bu parayı teklif etti. İlk yanlış yakıt dökümünden sonra 3/5 bin vermemek için aracı istasyonda sadece deposunu boşaltan kişiden günün sonunda artık bir şey yapacağını beklemiyordum zaten. Ve aklınca bana göz dağı vermeye çalışıyordu sorun bizden kaynaklı değilse gelen eksper ücret vs sizden gider biz sizi mahkemeye veririz gibi cümlelerle. Ama her fırsatta aracımdan emin olduğumu vurguladım ve şirket eksperinin gelmesini istedim, sonuç koca bir hiç. Süreci mahkemeye taşıdım sadece bu kadar zaman boyunca boşa beklemişim. Böyle bir durumla karşı karşıya kalınca asla mütevazi davranmayın beklemeyin!

petrol-ofisinde-dizel-olan-aracima-benzin-dolduruldu-1.jpg
14 Mayıs 2024 14:58 (Şikayetten 35 dakika sonra)
14 Mayıs 2024 15:03

Yaklaşık 2 aydır istasyon yetkilisi de tam olarak aynı şeyleri söylüyor, çağrı merkezinizden bir dönüş alamadım, Petrol Ofisi Genel Müdürlüğü aradım maalesef oradan da bir sonuç alamadım. Yanlış yakıt durumu temsilcileriniz söylediği gibi özel ve hassas bir konu değilmiş genel müdürlüğünüz için onu anlamış oldum. Yasal işlem süreci başlatıp sonucu bekleyeceğim. Burada yazma sebebimde insanların benim gibi mağdur olmaması, bu tarz bir durum ile karşı karşıya kalanlar asla istasyon sahibini veya şirketin geri dönüşünü beklememesi gerektiğini bilmeleri. O anda emniyeti arayıp şikayetçi olup direk dava açmaları gerektiği konusunda bir deneyim metni

14 Mayıs 2024 15:36

Son 1 yıldaki sorun çözme oranına bakınca maalesef Petrol Ofisi yetkilerinin çözüm odaklı olmadıklarını görebiliriz. Keşke daha önce bugün düşündüklerimi yanlış yakıt dolumu yapıldığında yapsaydım ve keşke bu siteyi daha önce bilmiş olsaydım. Belki de bu kadar mağduriyet yaşamazdım

14 Mayıs 2024 17:07

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

17 Mayıs 2024 14:48

Petrol Ofisi temsilcileri her fırsatta yanlış yakıt, genel müdürlüğümüz için özel ve hassas bir konu deyip duruyor. Fakat maalesef öyle değil. Anladım ki şirkette, istasyon sahibi ile iletişim halinde ve süreci zaman aşımına uğratmak istiyorlar. Bu deneyim herkese ders olmalı. Bu tarz bir durum ile karşı karşıya kaldığınızda sadece ama sadece emniyet ile muhatap olun ilk yapacağınız şey emniyeti arayıp şikayetçi olmak ve yasal işlem süreci başlatmak olmalı.

06 Haziran 2024 20:53
petrol-ofisinde-dizel-olan-aracima-benzin-dolduruldu-1.jpg

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 20:51
İlker sonuçtan memnun değil

02 Mayıs 2024 21:05
Süha sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 19:52

02 Ağustos 2024 15:40