Penta Teknoloji Bağlantı Kopması Ve Bozuk Scroll İle Asus Rog Keris Mouse Sorunu

29 Mart 2024 17:33

19.06.2023 tarihinde İtopya mağazasından almış olduğum Asus rog keris mouse arızalandı. Bir anda bağlantı kopuyor ve bir daha geri gelmiyor. Ayrıca scroll da bozuktu. Bu yüzden Beylikdüzü şubesi aracılığıyla Penta Teknoloji Ürünleri dağıtım tic. A. Ş.'ye gönderdim.

Ancak, sadece scroll düzeltildiği belirtilip ürün geri gönderildi. Sorunum şu an hala devam etmektedir. Başka kişiler de aynı bağlantı kopma sorununu yaşamış, aynı mouse modelinde. Daha bir yılını doldurmadan bozuluyorsa ve marka servisi sorunu görmezden geliyorsa, bir daha o markadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Sorunumun düzeltilmesini veya ürünün değiştirilmesini talep ediyorum.

01 Nisan 2024 10:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayin CENGIZ H. Ilginiz için tesekkür ederiz, CAS-46665-S5B8B0 numarali bildiriminiz bize ulasti. Konuyla ilgili tarafiniza en kisa sürede geri dönüs saglanacaktir.

01 Nisan 2024 16:35

13 Şubat 2024 18:23
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Değişiminde Alt Model Ve Ekstra Ücret Talebi Mağduriyeti

19 Haziran 2025 02:29
garanti-degisiminde-alt-model-ve-ekstra-ucret-talebi-magduriyeti-2.jpg
garanti-degisiminde-alt-model-ve-ekstra-ucret-talebi-magduriyeti-1.pdf
Ümit sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2024 13:38
"Penta yetkilisi ile görüştüm dalgınlık sonucu olabileceğini söyledi ve tekrar göndermemi istedi tekrar gönderim sonrası sıfırıyla değiştirildi teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:41
Penta Teknoloji Asus Mousem Hakkında Bilgi Verilmiyor