Pazarama Sitesinde Maximil Puanları Kullanılamıyor.

11 Ağustos 2023 10:35

Pazarama sitesinde İş Bankası Maximil puanları kredi kartı bilgileri girilse bile kullanılamıyor. Ayrıca hiçbir yerde de nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgi yok. Müşteri temsilcisini aradım, o da bilmiyor, orada bir buton olması lazım tıklayın diyor ama o buton da yok. 30dk konuştuk yine problem çözülemedi. Demek ki İş Bankası kazandırdığı puanları kullandırmak istemiyor.

11 Ağustos 2023 11:29 (Şikayetten 54 dakika sonra)
Faruk
Faruk
11 Ağustos 2023 12:14

Sizi aradım, sistem beni İş Bankasına yönlendirdi, 30dk ve 7dk lik tel konuşması yaptım, hata düzelmedi. Sizin çözmenizi beklemekteyim.

İbrahim
İbrahim

Sepetinizde kuyum sektörüne bağlı ürün bulunmaması gerekmekte, Maximiles kartınızı seçtiğinizden emin olmanızı rica ederiz, sanal kart ile puan mil kullanımı sağlanamamakta. Kampanya koşulları; Maximiles’ınız ile biriktirmiş olduğunuz miller mm Pazarama’daki online alışveriş menüsünde kullanılabilir. Alışverişlerde maximil kullanılabilmesi için sepet tutarı toplamının asgari 1.000 TL ve üzeri olması gerekmektedir. Ayrıca müşteri kartının da E-Ticaret işlemlerine açık olması gerekmektedir. Şartlarını sağlamama rağmen bana 1 haftadır teknik ekip ile görüşülüp aynı şeylerle dönüş sağlamaktadır sepette düşürülüp 3D Security adımında düşmemiş hali ile işlem sağlamakta.

Pazarama Maximil Puanlarımı Kullanamıyorum

07 Nisan 2024 14:30