İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama Hesap Silme Sürecinde Yaşanan Sorunlar

22 Kasım 2024 13:37

Pazarama diye bir alışveriş sitesi var, hesabı silmek istiyorum ama silemiyorum. Zorla 15 gün bekletiyorlar, ki 18 gün bekledim ve hesabım silinmedi. Üstüne bugün hesabımı silme işlemimi iptal etmişler, bana baştan yaptırıyorlar. Ne olduğu belli değil bu firmanın. Zaten alışveriş yapmayı denedim, 2 günde bir ürün kargolanmadı. Çok saçma, tamam paramı iade ettiler, onda sorun yok. Ama bu sürecin üstüne talep oluşturdum ve beni arayıp küçük saçma işletmelerin yaptığı tarifeyi uyguladılar. Müşteri hizmetleri beni aradı ve 'Sesinizi alamıyorum. Sesinizi alamıyorum. Bu yüzden konuşmayı sonlandırıyorum.' deyip kapattı. Bu ne basitliktir, saçmalıktır. Sinirlerim bozuldu, artık yeter! Hesabımı silin, sizin uygulamanızda hesabım olmasın! Bu yaptıkları çok usulsüz.

22 Kasım 2024 13:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)
25 Kasım 2024 10:45

Beni dalga geçer gibi kere aradınız, bir daha aramadınız, çünkü müşteri zerre umrunuzda değil, müşteri hizmetleriniz ne yapıyor acaba bir daha aramaya tenezzül etmiyorlar, kaydolduğum güne lanet olsun

29 Aralık 2024 10:05

Şikayetim 1 ayı geçti ve benim hâlâ hesabım kapatılmadı, her 15 günde bir hesap silme talebim geri iptal ediliyor siz nasıl bir firmasınız sizden Kurtuluş yok mu

Eren
Eren

Birebir aynısını yaşıyoruz haftalardır gelmeyen ürünün sahte kargosu peşinde koştuk zorlukla parayı geri aldık şimdi hesabı silmiyorlar

Taner sonuçtan çok memnun

21 Nisan 2025 22:52
"Teşekkürler Amazon"
Sipariş İptali Sonrası 15 Gündür Para İadesi Yapılmadı, Müşteri Hizmetleri Yetersiz
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
18 Aralık 2024 16:54
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
28 Haziran 2024 18:07