İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
27 Eylül 2024 09:46

22.09.2024 tarihin de Karta aktarabilir bakiye kullandım. Bu parayla ne ödeme yapabiliyorum ne transfer yapabiliyorum. Bu yüzden kullanamadım bu paranın iptal ve iadesini istiyorum. Eğer iptal olmuyorsa bile paranın size vereceğim IBAN Kare kod ile paranın iadesini istiyorum. Mağduriyetimin bir an önce yerine getirilmesini, ivedilik İle bilgi verilmesini istiyorum. Arayı ibana atma gibi bir sorun yaşıyorum.

27 Eylül 2024 09:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

27 Eylül 2024 10:09

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlayıp size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

İsmail
02 Ekim 2024 22:51

Paycell hesabımın kapatılması faturama yansıtın geri iptal olmasını ivedi bir şekilde olmasını istiyorum. Faturama yansıtılan Paycell tutarın geri iadesi ve aktarılan kesintilerin iadesi.!

Ülkü

Paycell den asla ibana para transferi olmadığı gibi, bir de hiçbir şekilde kullanamıyorum, şikayetçi olacağım Geri iade edilmesini ve faturama geri yansımasını istiyorum acil bir şekilde 😡 ayrıca ilgileniyoruz, geri dönüş yapacağız seklinde asla geri dönmeyin 😡 gereksiz bir uygulama ve hemen işim bitince iptal edip sileceğim

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
26 Ocak 2024 00:51