Mehmet sonuçtan memnun

Paycell İn Hiçbir Hizmet Vermeden Aldığı 179,00 TL Nin İadesi

13 Şubat 2024 13:28
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim oldukça hızlı bir süreçte çözümlendi. Şikayetvar ekibine ve Turkcell e Teşekkür ederim.”

Hiçbir aboneliğim ve telefonuma yüklü olmayan Paycell isimli bir uygulama hesabımdan sanırım yanlış bir tıklamam sonucu hiçbir bilgi ve uyarı bildirmeden 179,00 TL faturam ekleme yaptı. Bunu fark ettiğim an yani Turkcell den bilgi gelir gelmez iki dakika sonra iptali için aradım. İptal yapıldığı bilgisi verilmesine rağmen halen faturamda bu tutar görünmektedir. Nedenini sorduğumda bir sonraki aydan itibaren iptal edildiği ifade edildi. Hiçbir hizmet almadığım, hatta ne gibi bir uygulama olduğunu dahi bilmediğim bu bedelin iadesini talep. Ediyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı ve abonelik bitim tarihim olan nisan 2024 ayında 25 yıldır hizmet aldığım operatörü değiştireceğimi araz ederim.
Saygılarımla.

13 Şubat 2024 13:57 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

15 Şubat 2024 16:38

16 Şubat 2024 15:13

Değerli Müşterimiz, Talebinizin çözülmesine sevindik, Paycell olarak müşterilerimizin memnuniyeti en öncelikli konumuzdur. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Paycell

Sidar

Ücret iadesi yapıldı mı size?

Evet faturama alacak kaydedildi.

Sidar

Aynı yöntemle benimde faturama 2 kez üst üste 179 TL yansıtıldı ve iade etmiyorlar, sizin sorununuz nasıl çözüldü yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

İlave bir şey yapmadım. Sadece şikayetimi Paycell e ilettim.

Onayım Olmadan Yapılan Paycell Kesintileri Ve İade Talebim

22 Ağustos 2025 13:59