Kübra sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 03:51

Paul Mark Ankara/İstanbul yolu mağazasında kasada %30 indirimli üründe satış sorumlusuna 24.01.24 tarihli sarı etiketteki 800 TL üzerinden mi indirim uygulanacak diye sordum, evet dedi. Ancak kasada 25.12.2023 tarihli 899,99 TL üzerinden indirim yapıldı ve görevlinin yanlış bilgi verdiği, etiket değişiminin unutulduğu iddia edildi. Tüketici Hakları gereğince en son olan ve görevli tarafından bilgi verilen mevcut fiyat uygulanması gerekliliği talebim reddedildi ve işlem kasa görevlisi tarafından iptal edilmiştir. Kurumsal bir firmanın bu şekilde Tüketici Hakları'na uymayışını Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim.

26 Temmuz 2024 02:41

Paul Mark etikette yazan fiyat itirazımı düzeltmek için çağırdı ve ilk şikayetim kabul edildi. Kasiyer pahalı fiyatı uygulamak istedi. Çünkü şikayet edince ceketteki 800 TL etiketi çıkarılmış 899 TL etiketi bırakılmış. İtiraz edince müşteri hizmetlerini aradı ve nakit olarak 70 TL indirim yapmak zorunda kaldı. Ancak aynı alışverişte ikinci kez aynı şekilde 25.12.2023 tarihli fiyat 679 TL ve güncel 24.01.2024 tarihli etiket 500 TL olan ayakkabı aynı kampanya olan kasada yüzde 30 indirim diye yine pahalı olan etiketten düşürüldü. Bu sefer işlem iptali yapmadım ama Tüketici Hakları olarak kabul edilen itirazım sadece ilk ürünümde uygulanıp ikincide uygulanmadı. Tekrar şikayet edeceğim ve bu kadar karışık etiketleme ve ücretlendirme için denetleme talep edeceğim tüketici haklarından.

23 Temmuz 2024 23:17

Ek
20 Temmuz 2024 10:33 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz ; Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı üzgünüz. Konu, ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, Paulmark Müşteri Hizmetleri.

23 Temmuz 2024 22:57
Paul Mark Etiket Oyunu Yapıyor

Online Paul Mark ve arayan müşteri temsilcisine teşekkürler sorun çözüldü. Ancak mağazadaki kasiyer arkadaş yine aynı ücretten ödeme alınması gerektiğini söyledi çünkü eski etiket olan 800 TL çıkarılmıştı. Sonra ben itiraz edince müşteri hizmetlerini aradı ve nakit iadesi gösterilerek sorun giderildi. Ancak yeni ürün aldığımda sırf bu şikayet çözüldü derken benzer sorunu tekrar 2. Kez yaşamam beni şok etti.

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:59

Etiket Ve Kasa Fiyatı Uyuşmazlığı: Müşteriye Haksız Muamele

28 Nisan 2025 02:20

26 Ağustos 2023 21:37
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
12 Ağustos 2024 21:49

Paul Mark İade Edilmeyen Para Ve Sürekli Oyalama Nedeniyle Mağduriyet!

Hülya
25 Haziran 2025 12:38
Paul Mark İade Edilmeyen Para Ve Sürekli Oyalama Nedeniyle Mağduriyet!