Passolig Passo Hesabıma Giriş Yapamıyorum

30 Mayıs

Passolig hesabıma giriş yapmak istediğimde "işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor" uyarısı ile karşılaşıyorum. T. C. Kimlik numarası ve e-posta seçeneğini de denediğim takdirde hiçbir şekilde giriş yapamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda da bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım. Bilet alacağım uygulamaya giremiyorum!

Passolig Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 9 sa 3 dk
Passolig Logo
30 Mayıs 16:44

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Passolig Kimlik Doğrulama Yapmıyor

1 gün önce

Maç bileti almak için tam saatinde uygulamaya giriyorum ve sepetime ekliyorum maçı ancak kimlik doğrulamayı bir türlü yapmıyor lütfen buna acil bir çözüm bulun 2 maç kaçırdım bu saçma sistem yüzünden...***********8888888888888333333333373333333333333333333

Passolig Mobil Uygulama T. C. Tanımlamıyor

3 hafta önce

Passolig mobil uygulaması üzerinden Fenerbahçe maçlarına bilet almaya çalıştım. Yer bulduğum halde t. C. Kimliğim mobil uygulamada asla tanımlanmadı. Bilgisayardan girince tanımlanıyor ama mobil uygulamadan tanımlanmıyor. Kaç kere yer kaçırdım bu yüzden ve ayrıca mobil uygulamada kartlarım kısmı açı...

0 Yorum

Passolig Şikayetvar üye markasıdır